euhauhdueuhasd :D:D
yakındır.. :D
euhausduhas :D:D:D Ben nasıl kacırmısım bu konuyu yahu :D
Printable View
2jz ogun sara sara gitmeseydi 131 baya bı geride kalırdı bunu sende biliyorsun artık o 2jz bizde yakında tekrar yürür durumda olacak bu ayrı bır konu ama senın sorunla alakalı çok iddalı konusuyorsun birazdaha mütevazi olsan daha başarılı tartışılıp bilgiler paylaşılır
Sabah sabah erotik gece hikayeleri :D
arka kısmıla ilgli bir sey yapmazsanız gene aynı olur bildiğim seyde iddalı olurum ama bunu ben icat etmedim olanı yazıyorum aslında mütavazıyımdır ama bilmedikleri ve ısrarla anlamayıp daha sonra gerçekleri görüp geyiğe sarma çabaları olursa bende ortama uyarım:)
offfff bu konu hala duruyomu ya :D
oho eray siz gece ne eğlenmişsiniz bee :D:D
fwd araçta aktarma daha olduğu için rwd awd yi geçer diyosun, haklısın fakat sadece aktarma konusunda haklısın. geçmek konusuna gelirsek, dragta sadece aktarma yeterli değil, lastiklerin yere tutunmasını atlıyorsun
izmitte çok izledik atmosferik 200hp civic, 350-400hp turbo civici geçiyor. bu durumda güçlü olanın geçilme nedeni nedir ? sonuçta ikiside fwd ve aktarma kaybı az.
işte bu durumda yere tutunmak ön plana çıkıyor. turbo civic yere tutunabilse atmosferiği geçer fakat fizik kuralları güç arttırkça fwd aracın tutunmasına izin vermez ne kadar aktarma kaybı az olsada.
Ben sadece yaşadıklarımı yazıcam o iyi bu iyi demiycem siz karşılaştırın
sene 2008 95 transam yaklaşık 300 hp sıfırdan kalkıyoruz seat ibiza 1,9 tdi..
Transam öle bir yan açtıki yola sokana kadar zaten baya bir zaman kaybettik.
diğer ışıklara yanyana girdik.Mantıken bakıldığında beni geçti.
Sene yine 2008 2001 wrx 1,1 filan basıyor peak 1,3 lerde yaklaşık 280 hp ya çıkar ya çıkmaz..Ferrari 355 ben 2nin ortasına aldığımda hala patinaj cekıyordu.Ciddi fark oldu.Benim nefesimin kesilmeye başladığında diğer ışıklar yardımcı oldu. :)
Sene 2010 Audi 3,0 Tdi ve M3 ıslak zemin dsc açık 3 ün ortasında yakalayabildim.
Kastıra kastıra sport kapalı..
Kuvvetli bir önden çekerim olmadı ama arkadan itiş şartlar ve zemin uygun değilse, buna arabanın yapısıda dahil,kilidi olsun lastikleri olsun.Aklınıza gelmicek sonuçlar çıkabiliyor.
Ama tüm dünyadada görüldüğü gibi en iyi süreler genelde arkadan iterlerde..
bahsedılen durumlar tum sartlar lastık suspansıyon herseyın esıt oldugu durumlar ıcın gecerlıdır, yoksa fwdyı basarsın öne agırlık merkezı onde olur, kılıtlı 255 lastık falan fılan:)
düşuk guclerde negatıf ıvme (gerıye bastırma kuvvetı az olacagı ıcın) agırlık transferı cok az olur ve fwdnın aktarma kaybı az olacagı ıcın fwd on plana cıkar..
kullandığım 316dan bılıorum..
birde şu çekme itme kavramında itmek daha kolay olur deniyorya, onu biri açıklarsa sevinirim, bır agırlıgı cekerken yukarı doğru kaldırdıgımız için surtunme kuvvetınıde azaltırız ve daha kolay olur( bu örnek arabalar için geçerli deıl yanlış anlamayın)
koymayın şöyle videolar fwd cilerin morali bozuluyo sonra :D