çok beğendim. şu sıralar favorim Kia![]()
Çok güzel olmuş. cerato coupe bu ara favorim.
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
fiestanın büyütülmüşü gibi duruyor
Fuarda kia modellerini inceledim oldukca basariliydi...Kotu marka imajlarini umarim bu modellerle yok ederler.
gayet guzel duruyor
valla bravo yani tek kelime ile şahane olmuş
kia aştı kendini
Fiesta havası var ama gene de 10 numara görntüsü.Gögüs kısmı biraz dandik kalmış dış çizgisine göre sanki..
Önden ok gibi arkadan b.k gibi
Kia fena geliştrdi kendini ya 10 sene önceki ceres pridelere bak şimdiki kialara helal olsun valla cok buyuk atak yaptılar asla hyundai almam ben hyundai alcak yere kia alırım![]()
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
çok güzel olmuş valla.. demek ki neymiş ucuz araba çirkin olmak zorunda değilmiş.. bkz renault modelleri..
bu fotoları görmeden önce daha iyi bekliyodum. begenmedim.
kia 'da KOUP çok güzel youtube de videolarda flan.bakmanızı tavsiye ederim. gdi yani dizel motoruda var türkiyede yok şuan korea sitesinde var.kia ceed gibi benzinlisinden dizeli ucuz olursa koop kal degerrio sonuçda alt sınıf fakat motorları etkileyici güçlü 1.1dizel 1.2.benzinli şirket aracı olacaktır.makuldu fiyatı bir önceki kasa.
güzel yapmiş adamlar helal olsun![]()
Hayırlısı be gülüm
çok yakışıklı olmuş kia ya sıcak bakmaya başladım
Bir araba görürsün arabayı hayal edersin, parayı biriktirirsin, sonra ötv'yi ve benzini hesaplamayı unutursun( her gün zam geliyor) para yetmez, babayı alırsın hevesin kaçar
çok güzel duruyor ya on arka tasarım vs biraz içi konusunda ilk izlenim iyi değil de yakından gormek lazım bu aracı merak ettim gerçekten![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)