Araç alınmıştır.. Konu kilit.. Saygılar
ilandaki aracın donanımı nedir ? ambition girmiş ama ambition gibi durmuyor ?
Audi A3 1.4 TFSI Sedan Ambition 2013 Model 83.500 TL Sahibinden sat
Loading site please wait...
Bu araç için ne diyorsunuz arkadaşlar, kronik sorunu vs var mıdır alırken nelere dikkat etmek gerekir bu araçlarda, nasıl bilirsiniz![]()
benim kullandığım araç makyajlıydı kullandığım süreçte karşılaştığım kronik problemi olmadı, bakım fiyatları gayet uygun, motor vw,skoda,seat falanda aynı motor olduğu için parçaları bakkalda bile bulunabiliyor, lpgsiz ocağa incir ağacı diker ben 11.5-12lt ortalamayla geziyordum(otomatik), yol tutuşu güzel hantal olmasına rağmen çok keyifli arabalar
Fsi motorlu olanları bi tık daha seri olup benzinde biraz daha az yakar ama lpg takılamadığı için piyasada tutulmaz pek
Ben sadece şanzıman problemi yaşadım, ama benim aracıma da özgü olabilirdi bilmiyorum
İlandaki araç için yorumum makyajsız kasa,çok yorgun görünüyor dışarıdan (lpg dolum yeri, hiç hoş olmamış), ve kesinlikle fiyat yüksek.
Bence kesinlikle makyajlı bakın, makyajsız kasalar hem içeriden hemde dışarıdan çok çağ dışı duruyor artık, 1-2 daha verip yeni tip tamponlu, panjurlu 2005-2006 model daha temiz araçlar bulabilirsiniz.
2006 a3 sahibiyiz.kırmızı,tek kapı,sunroof,otm, s line değil ama en dolusu. F1 vites, fonksiyonel direksiyon. Özellik olarak iyi. Follow me vs vs.128 binde mi ne aldık 8v motor. tüp takarım diye aldı peder hose ama takmadı. 12 litre yakıyor şehir içi. Yol tutuşu kesinlikle o kadar esnemesine rağmen harika.kalitesine sölenecek söz yok.ama düzgünü alınmalı.bu kasaya bu paralar isteniyorsa bızım araba 45 eder sanırım.çok saçma.uzun yolda oturdumu gidiyor işte eh . Sesi iğrençtir ama (:
1.6 motor gitmez, çok yakar paranıza yazık.
1.4 tfsi dışında alınmaz bu kasa. Makyajlı da değil, kötü duruyor.
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
arkadaşlar merhaba;
bişey sormak istiyorum 2000 a3 tek kapı aldım dün nokta hatasız bir araç yıllardır yatmış bir araç haliyle uzun süre beklemekten bazı sorunları oluşmuş kapı fitilleri özelliğini kaybetmiş direksiyonda bir ağırlık var (normalden fazla) ön takımda değişmesi gereken ömrü dolan parçalar var ortalama maliyeti nedir kullanan aynı işlemleri yapan arkadaşlar bilgi verirlerse sevinirim
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)