Arkadaş sende ne fanatik çıktın ya bu aletin yaktığı benzini biriktirsen zaten bie rx parası daha çıkıyor nerdeyse :D:D:D
Printable View
burda 9.000$ a bir elemana aldik, 6 ay sonra motor garantisi bitiyor, 90.000 milde fln, motoru bitirtip, motoru garantiden deistirmeyi planliyor ancak hala beceremedi:D
Süpürge dediniz de hafiften elektrikli süpürge gibi orijinal sesi bu rx8 in :D
Hop haydi bi hort yapalım :D:D:D
Şimdii benim 530 a peder göz dikti :p o yüzden gene şu arabaya olan duygularım kabardı :D ama baştan bi okudum soğumadım desem yalan olur :)
Siteden yada eşinde dostunda olan 2010 sonrası r3 satılık olan var mı ? fiyatlar ne durumda vs vs bi güncel çekelim :icon_tup:
Birazcık yakıyor (c6 kadar) :D ama zevkli araba
Durum su ki 2 araba arasindayim ama ikisi birbirinden alakasiz, yakita bakarsan nerdeyse ayni :D
E39 M5 yada R3 rx-8 :D
rx8 de 2 lira bile yaktırdım en düşük 0.70 kuruş
doktor amca DEPARLI Bİ e39 m5 al komple SS egzozlu yazılımlı Caili ne yapacan rx8i sen giderli adamsın .
bn kullandım sürdüm egzoz filtre chipli 106 kadar gidiyor . ama karizması duruşu heleki beyazssa efsanevii :)
Yakıt durumu değişiyor valla ben şu aralar 50 lira ile 60 65 km gidiyorum max sürekli sakin kullanım
RX8 yakıt dışında hiçbir sıkıntısı olmayan araç
yeterki arabanın motor değerleri yürüyeni sağlam olsun.
Pişman değilim aldığıma bağcılar ilçesinde kırmızı olursa ferrari olarak anılıyor bu arada :D:D
eğer haftasonu aracı olucaksa çok mantıklı...
nazarlara çok geliyor bu arada :(
amaç roll ise uzak durulmalı hp sevindirsede tork üzüyor :)