Yakıtta m5 ne kadar ekonomik olabilir mazda'dan? O derece fark olacağını sanmıyorum.
+ olarak bmw yaşından ve bmw olmasından dolayı sağından solundan sıkıntılar yaratacaktır,gazlarken kafa rahat olması lazım mazda derim ben
Printable View
Yakıtta m5 ne kadar ekonomik olabilir mazda'dan? O derece fark olacağını sanmıyorum.
+ olarak bmw yaşından ve bmw olmasından dolayı sağından solundan sıkıntılar yaratacaktır,gazlarken kafa rahat olması lazım mazda derim ben
doktor s2k al :D
abi m5 çok eskidi artık bence birde piyasada çok m5 görünümlü araç var albenisi pek kalmadı ama mazda rx-8 özel bir araç öyle trafikte kolay rastlanılcak araçlardan değil hem daha dolu ve güncel araç benim tavsiyem beyaz bir rx-8 :icon_tup:
2-3 senedir forumda rx atışmalarından bir çok kişi şimdi RX düşünüyor ve alıyori hayırdır inşallah :D taş yağacak taşş :D
Alete kama tehlikeliymiş
Doktor abi bu otomobil kısmında yazan araçlar daha önce sahip oldugun araçlarmı yada halen elinde duruyormu bu araçlar?
kesinlikle m5 m ayrı bir dünya birde bmw temiz güzel bir e39 halen dikkat çeker
Bu arada söyle birşey yapalım o zaman M5 yada rx diyenler varsa eşinizde dostunuzda satılık araç onlar konusundada bilgi verirseniz bir sonuca bağlamış oluruz ;)
M5 candir, 3 oda 1 salon. Pistte baya gittik m5 le, cok feci yatiyor cok tehlikeli gozukuyor ama tek bir yerde koptu duman silahini kullandi onumu goremedim, direksyon kitlendi :D