beylikdüzü seriye bagladı :D
Printable View
beylikdüzü seriye bagladı :D
bahcelıevlerde bi cacık yok millet kar bekliyo..kar'da yağıymmı yağmıymmı diye teredduttte..insanlar mağdur,çocuklar ağlıyo,baba baba kar nerde diye !! elimizdeki imkanlarla buzlukta yapay kar üretip balkondan sallıyoruz cocuklar sevinsin diye !! belediyedende az önce acıklama geldi,bukadar kar için bizdeki tuzu zai etmeyiz herkez bakkaldan ıkı paket billur tuz alsın bişey olursa kullanın dedıler ...napıcağımızı bılmıyoruz..karı görmek istiyoruz..tamam..
ankara beytepede -5 -6 derece falan heralde kulaklarım morardı.
ben akşam istanbula dönimde ondan sonra fırtınamı kopucak tufanmı cıkıcak noluyosa olsun mahsur kalmıyım samsunda :D
ankara cayyolu tekrar basladi
hako :D fena kaptırmıs yazmıssın :D
Ankara Valiliği, kar yağışı nedeniyle okulların yarın tatil edildiğini açıkladı.
o mesajı yazdıktan sonra..yoğun bir tipi ve kar yağışına maruz kaldık..evimize çığ düştü,suan çığ altından yazıyorum..herseye ragmen allah neşemizden eksiltmesin..ailem yanımda,seko bi ara musayıt olursan gelir çıkartırsın bizi kardeşim..he işin varsa problem değil biz kurtarılmayı bekleriz sıkıntı olmaz..tamam ..
Kadıköyde şiddetlendi.
hako başkan şuan geçmiş bilgilerime dayanarak o karların güneş çıkınca eriyeceğini bildiriyorum bu nedenle bizim çıkarmamıza gerek yok diye düşünüyorm acil için varsa pm at gidip halledelim. kar suyu ile aylarca organik yaşayanlar olmus sıkıntı etme senin internet imkanında var bunuda düşün :D
Hahahahha hako supersin valla karnim agridi :)
Bu arada hadimkoy boyle giderse 1 saat icinde iptal olur acaip yagiyo. tamam :)
levent de yağmıyo hala.
bu arada kar yağan yerdeki arkadaşlardan resim isteriz:)
Şu an Acıbadem'de çok fena kar yağıyor.
gölbaşından turan güneşe gidene kadar yan verdim durdum :D
trt kavşağında gelmeden 4 araba orta refüşe oturmuştu albea insignia felan
okadar demiştim kardeşime o billur tuzu alıcaktık... neyse,bahara ne kaldıki zaten,bu arada gercek bir çıgın altında kalsak,duyarlılığınız hemen aklıma gelicek kardeşim bu mesajından sonra..allah sızın insafınıza bırakmasın,adama kendi çişini içirirsiniz siz..bide yat kalk dua et,internetin var diyo utanmadan,organık kelımesı gordüm bide orda..domatesmıyız kardesım kar suyu iyi gelsın anlamıs degılım ..tamam ..
ümraniye de süper kar yağıyor şu an.. yollar tuttu..
kadıköy kalamış,
GÖZ GÖZÜ GÖRMÜYOR...
dereağzının sağaları tuttu bile... :)
yollar kaldırımlar temiz ama :D