Valla sen gene 4 ayaginin uzerine dustun iyisin kanka :D buarada kaynak guvenilirmi ?
Printable View
geçen sene yeditepede gur86 nın video geldi aklıma :D ne kar yağmstı ve nasıl karları yardırıyordu :D bi izlemek lazm iyi gelir
her okul tatil bi bizimki değil galiba bu arada hiçbir haber sitesinde vs yok okullar tatil diye duyuru bizim okula doğuş üniye baktım oda yazmamış bişey
tv de alt yazıları okurken sası olucaktım ama tatılle ılgılı bısı goremedım:S
Okula gidecekler varsa sabah 155'i arasınlar oradan söylüyorlar tatil olup olmadığını. :D
Linkteki listede İstanbul'daki okul veya üniversitelerin tatil olduğu yazmıyor..
11 il'in içinde İstanbul yok..
BİZDEN KAÇMAZ, HABER | İstanbul'da okullar tatil olacak mı? ile ilgili haberler*(günün özeti) | Medyarazzi - 08 Mart 2011 Salı 19:27
tatil etmeyi düşünmüomuş vali :)
haydi çocuklar okula :)
biri yarın tatil demiş şimdi kendi inanıyor dedigine :)
Spot Haber ben kaynak burayı buldum
şükür yeditepe'de tatil sonunda,kampüs şuanda beyaz mış ama kar kalınlığı çok değilmiş:)
yaaa ben giderim yarın okuluma paşa paşa :D sıkıntı olur mu hiç bana zaten 105 kiloyum yürüyim belki zayıflarım ama okulun dibinde burger king var nası yapcam bilmiyorum :D
http://img64.imageshack.us/img64/2838/grnt0730.jpg
Uploaded with ImageShack.us
an itibariyle üsküdar...
beyler sitenin adına bakın ;)
spot haber yani garantisi yok garantisiz haber :D :D çok dikkate almayın sabah tv izleyip cıkın yola
cekmekoy bembeyaz:D
Spot Haber
Beyler yapmayın İlkokullar bile tatil değil bu habere göre :D
Bence bu siteye İnanmayın
giyin beyler okulunuza eksik kalmayın dersten :D