mert_leon Nickli Üyeden Alıntı deme hadımkoyde oturan yokmu fatıh unı yakınlarında beykent tarafından geldim ordada fena tipi vardı. yerler don yapmaya baslamıs hatta dikkatli olalım. derece -2 gösteriyordu.
Haber tarihlerine bakın arkadaşlar sıkıntı çıkmasın
ErK_aY Nickli Üyeden Alıntı beykent tarafından geldim ordada fena tipi vardı. yerler don yapmaya baslamıs hatta dikkatli olalım. derece -2 gösteriyordu. hadımkoy otobuslerı bole gıderse sabah bızı oldurur
beykent tıpı halınde yagıyo yerler buz fena
saat 00.45 feriköy civelek sokak kar diye bişey yok
- - - Trafik Kontrol Merkezi - - yollar net şekilde gözüküyor.
Xenomorph Nickli Üyeden Alıntı Haber tarihlerine bakın arkadaşlar sıkıntı çıkmasın Dedim Bursada olduysa vay anasını.Tarihi göremedim ama altta yorumdan görebildim sadece
ThUnDeRbErK Nickli Üyeden Alıntı Makara bağlayalım dedim kurt'un kuş'un içinde eğitimin cilvesi doğayla mücadele. Derslere giren meşhur garfield ımızı unutma berk buaarada yeditepe tatil değilmiş kız yurdunda anons geçilmiş , tatil yok diye . spothaber fena asparagasladı.
mert_leon Nickli Üyeden Alıntı - - - Trafik Kontrol Merkezi - - yollar net şekilde gözüküyor. osmanbeye bi bakın taksime bi bakın dolapdereye bi bakın hiç bişey yok
VolcanoS Nickli Üyeden Alıntı Derslere giren meşhur garfield ımızı unutma berk buaarada yeditepe tatil değilmiş kız yurdunda anons geçilmiş , tatil yok diye ? hemen bende abi, abla evlerinden bilgi ediniyim bizde böle
evet beylikdüzü tipi var şuan , yerler tuttu , bu hızla devam ederse sabaha fena
evet beylıkduzu hadımkoy yolu bembeyaz olmus guzel
kartal yollar temiz ama bütün araçların üstü bembeyaz
şişlide niye kar yağmıyor arkadaş
eseyurt hadımkoy arası tem bembeyaz
NTV de alt yazılara bakıyorum ama İstanbul olarak bişey geçmedi..
ThUnDeRbErK Nickli Üyeden Alıntı Volkanım facebook'tan grup'lardan gelen haberlere bakıp kopuyorum şuan Ne milletiz anasını satayım; Yeditepe Muzisyenleri yarın tatil galiba yurttakiler rektörlüğün önüne döküldü tatili kutluyor herkez dışarda şuan =) 14 dakika önce · BeğenBeğenmekten Vazgeç · ''Tatili kutluyor herkes.'' koptum bu kısma dansta ediyorlarmıymış bari Onlar kartopu oynuyordur anca rektörlüğün orda . Birde yeditepe müzisyenleri yazmış komedi valla...
bana esenyurtta bi ev bulun oraya taşınıcam ahahahahaha
üsükdar kardan felç olmuş durumda.. ama bana felç yol yok
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Forum Kuralları