sağol arda orası yanlamalıkmış..Burda yer sırılsıklam 1 kar tanesi bile yerde tutmamış..
Ankaraya bak arkadaş ya ne güzel yağmış bizde arabaların üstüne azıcık doldu diye seviniyoruz![]()
Burada neredeyse hic kar goremedim.
In vtec we trust.
"Birilerininde Anitkabir'i beklemesi lazim." Behzat Ç.
"Dude I almost had you." RIP Paul Walker.
Mapped by Dr. Ecu
Rebuilt by Hizli Rektifiye
Powered by Sistem Honda
Bursada dün aksamdan beri aralıksız yağıyor.Bu aralar biraz hafif ama yerler falan hep kar.Yıldırım tarafında arkadasım evin önünde hafif bi bayırda kaldı zor cıktıYaklasık bir karıs var orda
Bursada persembe günü bütün eğitim kurumlarını tatil etmişler özel olanlarda dahil bu gece çok kötü olcakmış dediklerine göre :S
2 saat uyudum kar tutmuş her yeri![]()
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
yollarda yok dimi kar? sitenin bahçesi tutmuşta
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
bu saatte dışarımı çıkıcaksın
bahçeşehir beylikdüzü hadımköy turu yaptım birazcık, ara sokaklar başarılısabaha kıvama gelir .. bakırköyde bişi yok
Saat 2'de belediye otobüsü çalışır mı ya ??![]()
Bu kameralar 4-5 saat öncesini gösteriyor
![]()
...
çıktım otobana yerler buz tutmuş bir sıkıyorum bir sıkıyorum vites 6 kadran 270 kaya kaya yanlaya yanlayasonra birden titreyerek uyandım bi baktım yorgan üstümden düşmüş popo acıkta kalmış girdim foruma
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)