egzos zor bişeymi söktür orjinali yada benzerini tak muayeneden geç snr ne yapıyorsan yap vericeğin muamele parasına anca denk gelir.bosunada adam aramak zorunda kalmazsın.
filtre , egzos , düz boru , kat iptali, yerle bir giden bi 206 geçirmişliğim var hemde sesi öyle azımsanacak gibi değil, gören hafif kusur yazmaz yanitabii bunun benim eski gümrükçü olmamla alakası var.. adamınızı bulduğunuz da istediğiniz yerden istediğiniz şekilde geçersiniz..
filtre de sıkıntı yok arkadaşlar, filtrelere takmıyorlar kafayı, kamber ayarlarınız düzgün olsun , kavun lastik , dişsiz lastik olmasın , frenleriniz sağlam olsun, istediğiniz kadar yere basın ama el freni testine girerken geçtikleri rulolara altı vurmasın yeter..
tamam kardeşim yakın zamanda aricam.arkadaşlar tşkrler halletmeye calışcam olmasa tekrar donerim:-)
forumdan ibrahim nickli üyeyi bul yardımcı olucaktır .. ben öyle geçtim şahsen , 76 lık komple egzosla![]()
Muameleci arkadaşlara bi sorun yardımcı olur onlar içeride tanıdıkları vardır her türlü GEÇİRİRLER
Not: A.M.U
kambersiz alman olmaz
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)