User Tag List

Sayfa 2/7 İlkİlk 1234 ... SonSon
129 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: Anne'nin arabadaki hız korkusunu yenme ? [psikolojik yardım ]

Boost Up - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ufak ufak hızlanarak cozume kavusabılırsınız otobanda birden hızlanmak yerine
    Alıntı Eray Yümsel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kemik sesleri eşliğinde gideri var beyler, olur olur bethoven ın 8. senfonisi bile çalınır bunla

serkan6606 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ÜSTÜNERC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kardeşim yavas git olsun bıtsın annemde bınmez benım arabama 1 keresınde ısıklarda 2 arabanın ortasından gecmıstım 130 ile annem iptaldı
    90 100 hızlımı yav ben bassam basam anca o kadar basıyom basarsam arabada kımse yoken basıyom araba sürtüyo saten 2 kişiden fazla bindimi angaranın yolları masalah rolling yolu bi uçdan bi kapatıyon rahat 20 km hele bi hava alanı yolu var arkadas hiçmi lamba olmaz melih gökcek her yere alt geçit yaptı süreklli 60 70 gidilmezki haralet yapıyo araba benim ilk arabam tostosdu onla rahatdık bassamda gitmiyodu simdi golf mk1 gerçi gene gitmiyo ama kasa hafifya gaza cok tepkiili basmıyorum sadece gaza dokunursam aracın önü kalkıyo yokusda kalkarken hafif gaz veriyiyom tamm o duyguyu bende biliyom istanbul yolu geç saatler lamba var 2 araba var ortaları bosluk bende ne ballıyım arkadas tam yavasladım lamba diye yesil yandı arkamdan bi tane 525 geliyo duramam durursam bu araba biner biçer uzak kasa masalah benim golf de el arabası gibi yerlerde mıcır gibi yagmur yagmıs :d sadece gaza az dokundum az kalsın arabadan atıyodu annecigim

Alıntı Boost Up Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ufak ufak hızlanarak cozume kavusabılırsınız otobanda birden hızlanmak yerine
    yok km saatini okuyo dıyomya annem lafa dalarsa unutuyo

darkred - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ooo annemle arabaya biniyoruz arabayı çalıştırıyorum sinyal veriyorum YAVAŞŞ diye bağırıyo bana Diyorum anne daha hareket etmedik bi hareket edeydik bari

Dolmuşa otobüse binince rahat ama benim arabama binince sürekli dikkat araba vs diyerek dikkatimi dağıtıyor zorla kaza yaptırtıcak insana...
    Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur.
    M.Kemal ATATÜRK

Tech Moderator Schumi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Işık sarı yanıyorsa gaza değil frene bas. Genel olarakta yavaş git sorun çözülür. Bumudur yani sorun.
    Schumi.Projects

106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
    Never drive faster than your guardian angel can fly
    106 RC - 106 GTI with 2 liter engine

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı hakotech Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kardeşim, yıllardır kimliği mechul top geardakı stig senın anne olmasın? ellerin operım tayzemın
    yanı annemın yanında sürat yapamadım acıkcası ama, annem şahsen kendiside hız tutknu ve eminim ki güçlü bir arabaya sahip olsaydım el koyabilirdi arabama.
    kemik sesleri eşliğinde gideri var beyler, olur olur bethoven ın 8. senfonisi bile çalınır bunla

hakotech - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yanı annemın yanında sürat yapamadım acıkcası ama, annem şahsen kendiside hız tutknu ve eminim ki güçlü bir arabaya sahip olsaydım el koyabilirdi arabama.
    butun enneler bole dedıkte bı bızımkımı tırsıyo anlamadım sanırım arabada yanımda oturan hanımefendı benım anam degıl

OnurGTI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aynı problem bendede var.. Zaten arabada aile olunca hız yapamıyorsun fakat 60-70 giderkende sürekli bi "yavaş, yavaş git" muhabbeti var..

Geçen gün cinnet modeline girdim artık.. E5'ten yanyola girdim, çektim sağa.. Babamı geçirdim direksiyona metrobüsle gittim eve.. Huzur arkadaş huzur yaa..

Kadyr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bizim annede oyle arabada torklu olunca gaza dokununca yavas dıyo uzun yolda pek sıkıntı cıkarmıo

levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    97 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Benimki karışmaz hatta çok sakin gidersem biraz bas gaza diye uyarır bile, bence anne/babaya güven vermekle alakalı bi durum bu tamamen.
    Senelerdir kullanır kendisi, direksiyonu da iyidir.Ama son 4-5 yıldır pek kullanmadı bende ehliyetimi aldım diye gerek duymuyo acil durumlar harici.

Alıntı cabriolet Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Valla benim annem hic karismaz ve korkmaz yazliga giderken falan hep 200 ustu giderim sakin sakin oturur yanimda
    Yanlız değilmişim bende

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı hakotech Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    butun enneler bole dedıkte bı bızımkımı tırsıyo anlamadım sanırım arabada yanımda oturan hanımefendı benım anam degıl
    su anlık rekoru 220 volvoyla nazar degmesın kazasız belasız gıtsın ınsallah darısı diger annelerin başına

initial-D - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    annem karışmaz,söylenmez.kendisi kullanırkende göstergeye bakmadığından 150-160 allah ne verdiyse gider

kız arkadaşımla bir diyalog

hız 70 vites 3-"-burak yavaş git biraz

hız yine 70 vites 5-"-bu hız iyimi? "-hah böle sakin sakin git
    2011 E90 320d & 2006 FJR 1300 & 2006 ZZR 1400

focus musty35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    valla benım annemde hafıften filtre sesını duydumu aman oğlum yavas aman evladım yavas moduna gırıyor gıttıgım surat ise 70 80 km yani bırgun sınırlendırdı 4 den 2 ye bı taktım aklı cıktı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Valla benim annem hic karismaz ve korkmaz yazliga giderken falan hep 200 ustu giderim sakin sakin oturur yanimda
    lütfenn hangi ilaç sakinlesdirici adını verin yeter her türlü bulurum onu ben cincinde mamakda hüseyin gazide karapurcekde acaba dusunuyomda arabayla lbi yere gitmeden evel 1000 mg seraquel yada remeronmu versem anneme teyzemin ellerinden operim masalah nazar deymez inş

Alıntı doush Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Benim annem de öyle.. Öne bile oturamıyor.. Arkadan da sürekli karışırdı babama arabamız varken.. Başkasının arabasında karışmıyor ama gerginliğini görebiliyorum Güçlü bir araba alırsam güzel bir planım var Kemerini bağlayıp basa basa gidince belki geçer, korkunun üstüne gitmek gibi
    allah göstermesin sonra annem iptal bunu bi kere dener gibi oldum batıkentte yokusda lamba var sert kalkmam lazım acemiyim daha o zamanalr el freni + patiyle kalkıyom yokusda annemi dinlersem arkadakı arabaya kesin vururum nasıl kalkdıgımı hatırlamıyom annem kendine zor geldi tansiyonu cıkdkı .......

hakotech - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    su anlık rekoru 220 volvoyla nazar degmesın kazasız belasız gıtsın ınsallah darısı diger annelerin başına
    maşallah 220... allah kazadan beladan esirgesin..

cabriolet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Valla ne bileyim bi gp ile giderken oglum bu arabayi kullanirken basin agrimiyo mu egzoz sesinden diyo baskada hic laf etmemistir ne hizli kullanmama nede arabama hatta acelem varsa gazlarim annem yanimdayken o sirada bile korkmaz ben takarsam kemer takar ben takmazsam takmaz falan demek ki biraz guven meselesi bu korkma isi kardesimin arabasinda az yavas git dedigi oluyomus ama bende hic demedi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    annenın babasıda sofor, ona baglıoruz aılecek

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hızı o kadar sevdiğim halde ben bile o hıza çıkamadım daha helal olsun teyzeme

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Valla ne bileyim bi gp ile giderken oglum bu arabayi kullanirken basin agrimiyo mu egzoz sesinden diyo baskada hic laf etmemistir ne hizli kullanmama nede arabama hatta acelem varsa gazlarim annem yanimdayken o sirada bile korkmaz ben takarsam kemer takar ben takmazsam takmaz falan demek ki biraz guven meselesi bu korkma isi kardesimin arabasinda az yavas git dedigi oluyomus ama bende hic demedi
    alah alah var bu işde bi bit kemigi hocam teyzeme büyü felan yaptırmadın demi ? suratdan korkmuyo üstüne üstlük acelen varsa bas diyo haa kesinnnn annemin sizin annenizden ders almasıl lazım

ulasoztas1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benim annede aynı.. direksiyonda o yada ben oliyim farketmez sürekli ya ben onu yada o beni beğenmez kavga ederiz.

Bende bir annane va süper Kadın yanımdayken 200 görüyorum ağzını açmıyo, birkaç kere el freniyle U çektim 'aa ne çabuk döndü araba' dedi yıkıldığım anlardan biriydi

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)