dün tamaş a gelöıs musterıye teslım edılmek uzere 1 adet beyaz 4 kapı DSG , ınceleme fırsatım oldu gercekten çok basarılı, benım hosuma gitti52 bine satılmıs sanırım.. guzel fıyat gibi
dün tamaş a gelöıs musterıye teslım edılmek uzere 1 adet beyaz 4 kapı DSG , ınceleme fırsatım oldu gercekten çok basarılı, benım hosuma gitti52 bine satılmıs sanırım.. guzel fıyat gibi
Yakıt sarfiyatı çok yüksek oluyor 1.4 tsi araçlarının,arkadaşımda golf gt 1.4 tsi dsg 170hp vardı,iyi gidiyor fakat iyide yiyor.
Eger 6 iler dsg ise alınır:P
slm arkadaşlar bencede cok mantıklı bir araç alınır
Aracın yanındayken foursquad.com'dan ıphone uygulama indirip yerinnizi bildirince şapka veriyorlar :P hediye anında ...
43 liraya dizel gırtlak dolusu aldım pişman değilim =) GTI la TDI yan yana koydum sağladığım tasarufla 50 yılda gtı alabilecem =)
Aquila non captat muscas!
b16vtecturbo#gizlituning #hondateam#cilacılaranlamaz
43 bin tl lik olan model bomboş muş, esp bile yokmuş. mantıklı fiyat demiştim geri aldım. Doğuş oto her zamanki gibi bokunu çıkartmış. GTI diye araba satıyosun esp yok, 43 milyar vericem esp olmayacak farları sarı yanıcak bide POLO olucak. şaşırmışlar..
[I]CORVETTE C7 Z51 STINGRAYBMW X3 SDRIVE
Çakma gti verelim ?![]()
bence en farz donanımlar
otomatik klima
bi-xenon
cam tavan
bunlarla da 46-47 yi geçmiyodur diye düşünüyorum, yine de mantıklı
dsg şanzuman dışında bence çok güzel..
GTD sini getirirlerse ciddi alıcıyım ((:
Ne kadar iyi olursan ol, Kabiliyetin Müşterinin Memnuniyeti ile Sınırlıdır..! M.Gazihan
7 ileri sorunlu olmasaydı sciroccoda kesinlikle dsg alırdımyaza planlarım var degiştirmek için polo gti olabilir
![]()
Türkiye'ye ilk etapta 5 tane geldi.Biri Tekirdağ'daymış;birisi Maltepe/Erel'de,birisi Antalya/Başaran'daydı;birisi Ankara/Doğuş'ta;sonuncusunu da Donanımhaber'de yazan birisi (Edirne'de)Golf Tsi almaya gidiyorum diye gidip kararını değiştirip almıştır.Gelen 5 araç ta en full donanım ve bahsi geçen 43 bin TL'lik etiketle uzaktan yakından alâkası yok.Alan arkadaş ta 52 bin kusura aldı zaten.
Antalya'daki araç ta satılmış 3-4 gün önce.Onu da bir arkadaşım almak için gitmiş ama satıldığını öğrenmiş.Yeni parti gelecek demişler.
43'e iyi ama 52'ye bence o kadar da iyi değil.Adı var o paranın.Tamam özel bir araç;güzel bir araç ama "şahsi fikrim";o arabaya 52 bin TL verilmeyeceğidir.
43'luk daha iyi bence... Daha hafif olur....... Ben de aracı Ankara'da Doğuş'ta inceleyenlerdenim. Bence çok guzel olmuş....
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)