Allah ın takdiri bir şey diyemiyorum.arabayı hep garaja koyardım ilk defa dışarda kaldı onda da talihsizlik işte.hani ben gidip bi yere vurmuş olsam tamam dicem ama elimde olanda birşey değil.
yopk gelip yüzüme söyleseler tek tek ispat ederim ama yok anca çamur at izi kalsın
Only Flying is Better...
Pertten toplama cuprayı aldınız siyahken sarıya boyattınız taksici hesabı kazasız diyorsunuz bir de, çooook ayıpKanka ilk bindiğimde ne yalan söyliyim aşık oldum arabaya çok güzel çok kupon bir arabaydı, ulukanla konuşunca ben bile düşündüm almayı
maşallah tartışmasız en güzel en bakımlı cupra üzerindeki cilanın haddi hesabı yok maşallah sizin gibi düzgün insanların bindiği bir araba pert bile olsa gözüm kapalı alırım
![]()
Kaan,bahçeşehirde sürekli görüyordum arabanı gayet temizdi öyle konuşanlar b.k yemiş kari gibi anca arkadan çekiştirirler
bu kelımeyı yapan,dedıkoduyu çıkaran arkadaslardan birinin,arabasını kazasız dıye satısa cıkarması..ama aracın komple boyalı oldugunu ve mıllete ''çekiciden düstü'' demesi,ayrı bir muammadır...ama unutmasın ki şuan onunda arabası satışta,rahat olsun...![]()
![]()
kuk çok güzeldi bi çok kez gördüm canlı olarak. satmıssınz sizden çıkmıs bence size bu sölentiyi getireni ve sölentiyi çıkaranı söleyin ki insanlar bilsin ona göre herkes birbirinnin yanında konuşamasım.
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
burdan biri değil serkanım..ancak seref olsa karakter olsa Allah(c.c) korkusu olsa öle sölentiler çıkarmazdı..bi kaç kişiye daha aynı muhabbeti yapmış,burda deşifre etmeye şimdilik gerek yok,insallah benim karsıma çıkarda,ben o vatandasın bı azını yuzunu deşifre ederim..
Boşver takma kafana bence
2003 BMW E46 330 Cİ Topassss
2006 BMW E46 318 Cİ SİYAH (SOLD)
]2001 PEUGEOT 106 GTI SARI SOLD)
1998 DOĞAN SLX 1.6.İE BORDO (SOLD)
2008 PORSCHE 911 TURBO S SiYAH (SOLD)
Thollga 'nın yanına geldiğimde cila yapılıyordu gerçekten çok temiz bir araba.
Konuşanlarda o fesatlıkla hayatları boyunca hiç bir yere gelemez.
knka aslında bu araba 1,6 leon..pert oldu sonradan işte toplarken cupraya cevirdiksaolasın iyi dileklerin için bro bizde aynı şekilde
aynen anca arkadan sağa sola konuşurlar...
onun azına sıçıcam ben bi karşılaşiim zaten!!..görcek o kaç kazası aç perti kaç değişeni oldugunu karaktersiz!
tabi reşit sen ne diosun o yüzden tavan da boyandı![]()
Only Flying is Better...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)