fikocum sen şu vti yi turbolasana ya seni uzunnn bir süre tatmin eder bence :D :icon_tup:
Printable View
fikocum sen şu vti yi turbolasana ya seni uzunnn bir süre tatmin eder bence :D :icon_tup:
NSX :rolleyes:
olsada yesek :(
para sorun değilse ben olsam 911 turbo alırdım =)
sti dan sonra RS4 çok iyi olurda işte 80-90 u geçiyor
mesela şu araç Audi RS RS 4 2007 Model 79.000 EUR Sahibinden satılık ikinci el :)
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...30411043/detay RS4 fazla olur derseniz onun yerine S4 de olabilir çok keyifli araçlardır tabi vergi ve benzin düşmanıdır birazcık :D
90 bine hb sti alabılırsın
maserati 4200 gt cambiocorsa
sti dan sonra atmosferik 350z ye binilirse hayata küsülebilir :)
m3 varken 350z de neymiş :)
ne alırsın diye sorarsanız...tts alırdım :)
Audi TTRS olabilir :)
arkadaslar..konuyu acan arkadas max.90 bın lıralık arac demıs bazı arklar 911 turbo demıs bazı arkadaslar ttrs demıs bu rakamlara o tarz arac bulmak ımkansız demıyorum..öle araclar yok o fıyata :D
audi ttS bence harika olur quatro da hiç düşünme alamayacağın manitada yok :)
Corvette olabilir yada evo 9 .
100 bin e 996 turbo bulunuyor ara ara nadir de olsa, tabi durumları nedir ne değildir bilemem.. Örneğin 996 turbo ilanlarındaki 63 k euro ya olan araç Çok temiz bi araç.. Belirlenen bütçenin üstüne az birşey çıkılsa olur gibi.. İmkansız değil.. Kaldı ki sti dan sonra dendiği içi dedim.. Yeni kasa STİ demedim sonuçda GDB kasadan inip demiyo STi diyo :D Huzur almanda kısacası..
RS 4 - Evo 9 - TTRS - clio Rs :D
Arkadaşlar m3 e antipatisi olan 335i alır. Bir güzelde modlar. Gezer 450hp olarak.
c5 korvettee :D