100 bin tlye e30u nsx yaparsın dimi :D
Printable View
Audi RS RS 4 2007 Model 79.000 EUR Sahibinden satılık ikinci el
bunlar atmosferik arkadaslar o yuzden pek tutulmadı zaten dikkat ederseniz 2001 modelinede 75k euro istiyolar egerki rs4 alınacaksa 2001 model alınmalı zaten efsane olan onlar...
ben olsam bende rs4 dusunurdum fakat arkadas 90 k tl demis o paralara rs4 yok malesef..
sti dan sonra bir sürü araca bindim hepsi aratıyor onu. şuanda meggy rs kullanıyorum gene aratıyor yapıcak bişi yok :D
911 alırdım :D
sti dan sonra kesicek araçlar e92 m3 porsche turbo fln olur. 80 90 bin tl ye sti dan daha performanslı araç bulamassın bence. Stok araçlardan bahsediyorum tabiki
ben olsam egzotiklere yönelirdim. araba bol maşallah sizde zaten. sti'yı satın, parayı da bankaya atın, biraz daha bekleyin. binecek arabanız var nasılsa, parayı denkleştirince 911 turbo, c6, gtr falan alın. ya da focus rs de düşünülebilir bence. deli araba valla. fwd falan ama kolay kolay hiç bi suby'nin de altında kalmaz. rollerde falan şaka yapabilirsinz bence :D
bmw e90 m3
Clio V6 3.0 öyle aham şaham yürüyen bir makina değil yanıltmasın tipi mipi. Kprolu RBC li bi tayyar fena yapar onu. STI' dan sonra tatmin etmez gideri. Bir de STI gibi 4x4 bir arabanın yol tutuşundan sonra bu Clio ile dansöz gibi bi sağ bi sol gider :)
Audi RS RS 4 2001 Model 75.000 EUR Sahibinden satılık ikinci el
böyle birşey ama bütçeyle alakası yok.
uzun zaman takip ettim ama fiyat oynamadı hiç
bana kalırsada s4 sw stroker or twin gt30 la devam
şaka makinası;)
parca sıkıntısı olmaz bulunur hertürlü.
-ki o bütçelere cıkartılır...
m3 veya m6 alırdım belki bi ihtimal corvette c6 olabilir
Subaru Sti ve Evo cok farklı arabalar bence o yuzden yerlerini doldurmaktan ziyade siz Sti neden değiştirmeye karar verdiğinize karar verin ona göre bir araba araştırın.Misal cok konforsuzdu cok yakıyordu cok sertti vs ama genel anlamda bence o arabadan sonra C63 amg veya Porsche işinizi fazlasıyla görecektir.
senin STi i aratmayacak tek araba 30-35 setup lı bir STI'dır Fikri :)
laa fıko senın gene kaşıntın tutmus istanbulda sen bi bursaya gelsene :D