Sen şimdi Boxer'ın tadına doyamıyosundur,al bi 996 Turbo yeter bence.
Sen şimdi Boxer'ın tadına doyamıyosundur,al bi 996 Turbo yeter bence.
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
fiko sen al bı tane opl corsa van dizel , ona bıde bow taktır çaff çufff gez kardeşim stı dan sonra ne alınırmış, ne alırsan al pert etceen için yazık etme arabalara![]()
CNC MACHINE WORKS
CUSTOM TUNE PARTS
rs4 yada rs6![]()
Bursada hasanın meşhur bi vrc plaka STI var ondan içinde 500 üstü deniyor bilmiyorum daha yürürünü görmedim hiç ama parça olarak gırtlak dolu...
Benim kendi aracımı yüklemiştik geçen yaz daha sonra söküldü araç ADA plaka
Birde unutmadan 34 BEK 47 Siyah STI Fırat abinin eski arabası onuda Start Rasim usta yaptı yani bursada 500 üstü arac var yada vardı diyelim genelde bizim bursadaki insanlarımız kendi mallarını altın başkasınınkini teneke olarak söylediği için doğru düşünüyosunuz bursada yok diyerek...
imza...
rs4 veya m5
Su meshur bir turlu bitmiyo ben gelemem boyle sikintiya diye insanlarin bahsedip durdugu sti mi? Hatta Bazi insanlar arac istanbuldan geldi yurutemediler kirildi fln diyede soyluyorlarmis? bek i duymustum ama 500hp cikarmasi imkansiz o aracin ztn sonradan cok baska bir arac oldu. By plaka bi subarudan bahsettiler siyah bi gc8 uzerindekileri okumustum bir yerden sanirim satilmis o da bir o birde widebodyli bi gc8 varmis o ikisi 500+ hp dir bence ama biri satildigina gore simdilik 500 veya uzeri tek arac var. Bek bence max 400 420 arasiydi. Bence uygun fiyatli bir sti alip 450+ guclere cikarsan arayisin son bulur.
Aurise veya golf'e vti swap yapılabilir tabi TurboEğlenceli makineler çıkabilir
...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)