bence yine sti alınır.
Kesinlikle bahsettiğimiz STI o STI bende sadece üzerindeki parçaları biliyorum kırılır kırılmaz o konuda bişide diyemem ancak yürürünü görmek kısmet olmadı bana...
Evet o dediğiniz GC8 ler 500 üstüydü ben STI olarak söylemiştim GCleri onun için yazmadım buarada by satılmış sahibi izmitteki STI ı almış diye duydum bende diğer şişik olan GC8 de hala bursa da diye biliyorum...
Ama dedim ya bu ilk subarum değil artık başka bi araca binmek istiyorum güç anlamında....
imza...
Audi RS RS 4 2007 Model 79.000 EUR Sahibinden satılık ikinci el
yaşandı bitti saygısızca![]()
subaru dışında 1 tanede günlük araç haricindeki hepsi benim için gereksiz, çelişkiye bakarmısınız auris ile accord aynı specde daha doğrusu aynı sınıfın aracı ? keza golf ilede vtı... hadi range sınıfı farklı
eğer bu araçlar yerine m3 m5 m6 ne bileyim 350z 200sx vb araçlar olsaydı bende dahil kimseye garip gelmezdi konunuz
ayrıca davetiniz için teşekkür ederim, yakın zamanda bursadaydım tekrar gideceğim zaman çayınızı içmeye gelirim,
new project GTR 280SX
https://www.instagram.com/gtr_280sx/?hl=tr
fiko paran var pulun var , al bı tane sıfır fn2 turbola adam gibi ne stı sallar ne evo![]()
CNC MACHINE WORKS
CUSTOM TUNE PARTS
Auris ile Accord nasıl aynı spec oluyor biri 2400 benzin biri 1400 dizel
Golf zaten cadde arabası değil yarış arabası bunu belirtmiştim
VTI da projelik alınmış bir arac ve cumartesi günü çıkıyor inşallah
Şimdi gelelim işin özüne auris i istanbulda kullanmak icin aldım dizel ve vurduklarında en azından canım acımaz dedim Accord a gelince 2400 CC ve benzinli bi arac ancak onunla uzun yola gittiğimde konfor için kullanıoruz suan yanılmıosam sıfır alındı ve km 200k larda Range lede yapınıyoruz be abi para var die.... şimdi bana çelişkiyi açıklarmısın iknada olmuyorsa diyorum misafir edeyim buyur gel Yada Bursa da tanıdığın ettiğin varsa BURÇSAN - Berpa dersen bilirler...
Kaldıki bukadarda kendimi kanıtlama peşinde değilim....
imza...
sti spec c yi denefark var
Olum nissan arabamı arabanın hası kralı subaru yıllardır biz yürüyomusuz
kimsenin malının saymanı değilim, ama açtığın konu ve özellikle STI dan sonra dediğin için çok garip geldi... STI da daha çoooook giderin var ve sen bunu görmeyip birde üstüne porshemi alsam 350z mi rs4 mü deyip yeni STI çok para demen çelişki oluşturdu...
hayırlı işler,
new project GTR 280SX
https://www.instagram.com/gtr_280sx/?hl=tr
İşin şu yanı var ama neredeyse STİ bu saydığı arabalar ile aynı para (350 hariç)
Ama aldıktan sonra birazda motor içine manifolduna beynine üst kapağına para kaçmak zorunda ki aynı paraları verip aldığı sti hiç masraf yapmadan yürüyen araçlara yetişsin.. Mantık bu ise tamamen katılıyorum.. Her arabayı yapınca yürür,her aracın önü açık..
Belli bir sıkılmışlık var sanki..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)