Arkadaşlar bu subarularda falan orjinal ibrelerin bi kontrol yapıp tkrar normale dönmesini normal bi araca uygulatabilir miyiz ?
Arkadaşlar bu subarularda falan orjinal ibrelerin bi kontrol yapıp tkrar normale dönmesini normal bi araca uygulatabilir miyiz ?
SekoLive Nickli Üyeden Alıntı
Bende merak ettim çok harika bir uygulama
...
güzel fikir takipteyim
isuzu dmax limited lerde var galeride varken hergün kontağı açıp seyrediyodum ibreleri![]()
53 RİZE KADER GÜLMEDİ BİZE
2009 a4 de de var.Gösterge selamlama diye geçiyor.
YouTube - "Gauge Test/Needle Sweep" and "Lap Timer" enabled on my 2009 A4 B8
S
Ben bu işi yapmak için kendi aracımın gösterge panelini sökmüştüm.Mikroişlemcili bi devre falan hazırlamıştım da kadran kısmını söktükten sonra işin içinden çıkamadım.Bir sürü kablo ıvır zıvır var.İyi bir kilometre ustası veya oto elektrikçisiyle kafa yorup ancak öyle yapılabilecegi kanaatine vardım.
Eray o videoyu gösterdikten sonra iş çıkardın bana.Ben bunu kesin yaparım dedim ama yemediSabah 8 den öglen 4'e kadar bununla ugraşmıştım.Bi daha da uğraşmam.Ama mutlaka yapacak birileri vardır
bu abi biraz abartmış gibi![]()
YouTube - Defi Gauge Startup and Shut down
vag modellerinde audi a5,a7, scirocco passat cc lerde vag comdan açabiliyorum
Bosphorus Innovations - Water/ Methanol Injection Kits
http://tr.bosphorusinnovations.com/
facebook.com/BosphorusInnovations
instagram.com/bosphorus_innovations/
bi ara bende düşündüm bunu işyerinde elektronikçi ile konuştuk fakat arabayı satınca askıda kaldı zemberekli modellerde daha kolay yapılabilir bir uygulama ibrelere maximum kaç volt gittiğini bulabilsen sonrası kolay gözüküyor ilk kontak açtığında tüm ibrelere belli bir voltaj gönderip sonra zaman rölesi ile voltajı keseceksin zaten ibreler kendi ağırlığıyla ilk konumuna gelicek biraz boş zamanla ve sağlam bi elektronikçi ile kafa yormak lazım
Bir araba görürsün arabayı hayal edersin, parayı biriktirirsin, sonra ötv'yi ve benzini hesaplamayı unutursun( her gün zam geliyor) para yetmez, babayı alırsın hevesin kaçar
Açılış seramonisi diyorlar buna. Bende hep istediğim bişi. Elimde kadranda var deniycem yapmayı.![]()
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
opel insigniada da var bu özellik bütün hararet benzin ıvır zıvır bütün göstergelere uyguluyor bunu...
megane 2 lerde test modu var. ozaman tüm göstergeler oynaşıyor. ama çalıştırınca otomatik yok
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)