konuyu GSRider'dan çekip peygamber konusuna getirdiniz.. burası Laik bir forum.. dinle forum işlerini birbirine karıştırmayalım lütfen![]()
konuyu GSRider'dan çekip peygamber konusuna getirdiniz.. burası Laik bir forum.. dinle forum işlerini birbirine karıştırmayalım lütfen![]()
Valla hocam basına ne gedı bılmıyorum ama yazdıklarında soyle bı genelleme yaparsak bırı senın canını yakmıs veya aşşalamış ve sen bunu peygamberlıkle adlandırmıssın.. yasın 33 ama peygamberlıgın ne demek oldugunu ogrenememıssın... peygamberlık senın yazdıklarının aksıne alcak gonullu olup kendısı gıbı kulların ıyılıgı ıcın allaha yalvarıp af dıleyen bır ulu muessesedır..
sen bu kısıyı peygamberlıkle adlandırıyorsan demekkı cok ıyı bı adam.. sana ters tepkı yapmıs ama haydı rast gele
şöyle mapper'lar ve bu şekil bir atmosfer olsa hiç böyle sorunlar olmaz...
![]()
Tesla Model Y Juniper Sr / Togg T10x v2-Lr
yalnız sabahtan beri arkadaş ortalarda yok
millet burada yazıp duruyor
Hürriyetten dev kampanya: 59 kupon biriktirene ücretsiz map öğrenim klavuzu. Hem resimli hem videolu anlatııım. Deneme testleri yanında hediye.
BMW'den Sorumlu Devlet Bakanı
adama bu kadar yükleniyor ama bu işi doğru dürüst yapamadığı veya 2-3 araba yapıp bu işte iyiymiş gibi geçinenler ya da netten bikaç harita yükleyip sonrada ahhh kırıldı ya ya da allah allah bu sorun nası çıktı diye sanki senin arabanda sorun varmış gibi konuşanlar vs.vs.
benim başım remap işinde çok ağrımıştı özgün hatırlar sanırım, sırf o yüzden arabadan soğudum.
arabama map yapmaya çalıştım ama karbüratörlü nasıl yapıcamkabloyu akü kaoblolarından birine bağlasam olurmu
![]()
74 model sehpa...
RICHIE RICH AUTO
http://richieric.sahibinden.com/
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)