kimse uğraşmıyor HERKEZ hazırcı olmuş olm HAHAHAHAA anlayan anladı sanırsam
kimse uğraşmıyor HERKEZ hazırcı olmuş olm HAHAHAHAA anlayan anladı sanırsam
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
konuyu açan arkadasta haklı bi yerde.adamlar cok anladığını sanıyorlar.herşeyini bildiğini sanıyorlar.sonra hiçbişeye acıklama gelmiyor.adam bi tane araç yapmıs benim aracımdan,kaç bar pik görüyo araç diyorum 1.5 bar filan diyo.benim aracımda daha yüksek basınc var benim araç 1 barda yürüyor yanlısımmı var?1930 mbar 1 bara tekabül etmiyormu?yani daha bunu bilmeyen adamlar remap yapıyor.birde hazır yüklemeciler var
Yazilimin malesef ulkemizde suyu cikti...
Her yer kopya yazilim doldu.eline makine alan yazilim yapiyor!heryer isportaci gibi "cipci" doldu...
Bu isin hakkini veren insanlarinda emegi caliniyor...
Dunyada kabul gormus yazilimdan ve Global TUV sertifikasi olmayan yazilimlardan uzak durun hatta arkaniza bakmadan uzaklasin...
şu olay doğru kess v2 slave alıp 70 sterlinden dosyaları alıp önüne gelene satan ama desteğe gelince yada bi sorun cıkınca arabadandır diyip başka hiç bir fikir üretemeyen cok var. ama chip tuning yapanlar şöylemi böylemi diye genellemek baya bi yanlış. ülkemizde bi çok ülkedeki adamlardan daha profesyonel insanlarda var.
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
Yazilim yuzunden sanziman mekatronigini bozan yazilimci arkadas,sen yaptir yazilim bedava diyecek kadar yuzsuzse ve bu taninmis bir marka ise,tuketicinin daha dikkatli olmasi gerek...
Haklı olduğu taraf mutlaka vardırki bu kadar kızmış beni bu kadar kızdırsalardı hiç çekinmeden isim vererek konu açardım genelleme yaparak konuşmasıda yanlış olmuş tabi olan olmuş artık.
Gerçekten adam isim versede ya karşı taraf gelse söylese yada birdaha o kişi tercih edilmese![]()
...
bu DSG şanzımanlar chip tuning oluyormuş onun olayı ne ?
Ex Automobile Service Advisor - New Truck Service Area Manager
Daha hizli atiyor,duzgun bir sanziman yazilimi ile 400 mt de 0.5 sec hizlaniyor...
Ayrica cok fazla yuklenmus dsg lerde ise,artan torku sanzimana uyumunu yapmak ve vites degisimlerinde sanzimani korumak icin yapiliyor...
Yani 2 neden icin...
Yahu adam tetris gibi aleti alıyo eline giriyo motora dayıyo boost yani basıncı 2ye 2.5 yapıyo araba çıkıyo 2 gün sonra motor kendini korumaya alıyo 100ü geçmeden 2bin devirde gidiyo.
Anlamıyorum ki bu kadar kasabı nerden buluyo millet...
Yok yok.sanzimanin dayanabilecegi max tork ne ise orada tork sinirlanip,vites degisimlerinde enjector elektrigi kesilerek,sanzimanin zarar gormesi engelleniyor.artan torku,sanziman yazilimu ile bagdastirmaz iseniz,belli devirlerde titreme,kesiklik daha ilerisi arizalara yol aciyor...
İsin ehli yapmali Mutlaka!!
Nerde kalmıştık ??? Haa bi mapper gördüm tek yazılım araba 5000 beygir...
BMW'den Sorumlu Devlet Bakanı
Chip yaptırmak caizmidir ?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)