Ne kadar çok takılıyorsunuz yahu. Kimin kimle ne derdi varsa kendi çözsün. Neye benzetirsede benzetsin. Bu kadar önemlimiki bu konu?
Ne kadar çok takılıyorsunuz yahu. Kimin kimle ne derdi varsa kendi çözsün. Neye benzetirsede benzetsin. Bu kadar önemlimiki bu konu?
Hakikat aramakla bulunmaz ancak bulanlar hep arayanlardır. / Bayezid i Bistami
--..-.----.-..
Özgün Kırıcı oluyosun
Biz adam değilmiyiz olm Gerçi sen bizi kastetmiyosun ama kimi kastediyorsan açık açık yaz
Bende Yurt dışından alıyorum gerçi dışarıya iş yapmıyorum ben sadece servislere yapıyorum
Ama sen burda genel yazıyosun olmuyor kim ne yazıyosa adam gibi delikanlıca isim vererek yazsın kardeşim
Böle üstü kapalı ona buna giydirirek nereye varmaya çalışıyorsunuz ?
Herkes kazandığını yer
ister kendin yap ister yurt dışından al kim daha iyi pazarlarsa o daha çok kazanır
Birde eş dost arkadaşlar bibirini savunurlar ama bu konuda bence gerek yok Herkes özgünü tanır onun reklama ihtiyacı yok
Mennuniyetlik konusu var dizel bölümünde yapılan işi tanıtırsınız kimin yaptıgını da yazarsınız en güzel reklam olur
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
Boşver diyorum .. Takılma böyle şeylere... Ben dedim, sen yaptın, o etti diye bizim dinimize bişey olmaz. Eğer bi hakaret varsa eyvallah ama ortada bi hakaret yok !! Sen buna takıldın, herzaman derim yazı, ima yaratmaz herkes algıladığı gibi anlar...
Eminimki hayatında bukadar sıkı yaşamıyorsundur. Keşke silinmeseydi yazdıklarım ve ben bu açıklamayı yapmak zorunda kalmasaydım.
Adam açtığı başlığa göre eleştiriliyor.... bizde burdan yola çıkarak sarıyoruz adama. Sen öyle bi yorum yapıosunki Ne bana ne ona ??? Yani gerek yok bunu savunmana. Ortada savunulcak bişey yok . Konu genel akışına devam eder. Ben'de sana numaramı gönderirim gerekirse sende ararsın.
BMW'den Sorumlu Devlet Bakanı
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
evetttttt hadiii 10 senelik seyleri 1 senede yapabilen insanlar hadiiiiiiiiiiiii
iq su çoklar hadi ismi söleyin özgün deyin nedenini söleyin
söyleyin hadi bekliyorumdeinki sunu yaptın bunu yapmadın söleyin hadi
haksız isem yemin ederim özür dileyeceğim herkesin önünde
www.drecu.com
bu gün gelcem diye söz verdin gelmedin totoş![]()
www.drecu.com
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)