Ben değil babam çalışıyor. Mais değil, bayide.
Ben değil babam çalışıyor. Mais değil, bayide.
Yani sanmıyorum ki ben Ocak sonunda sizin EDC Clio istediğinizi hatırlayabileyimYüksek ihtimalle foruma yazarım ama geldi diye.
Benim durumumda arada kaynamis bu arada...Stok danisabilecegim Istanbul disi bi arkadasin numarasi yokmudur .
Kusura bakmayın ancak bayan olduğunuzu nereden bilebilirim ben ? Üslübumda da bi sorun olduğunu düşünmüyorum.
şşt sakin
Nightfish yardımcı olmaya çalışıyor. "Hocam" biz erkeklerin arasındaki sık kullanılan bir sıfattır. Yanlış anlaşılacak birşey yok Gülsen Hanım.
Ankara'da Neziroğlunda araç var gözüküyormuş. Arkaşasınız bir daha görüşürse sonuca ulaşabilir bence...
Unisex bi isim bu, o isimde benim tanıdığım erkek var, onu napıcaz peki ?
Sanki küfretmişim, bişi demişim gibi üsluba dikkat ben bayanım falan demek nedir ben onu anlamadım ?
uzatmana gerek yok. bayan olduğunu ve bu şekilde hitap etmenden hoşlanmadığını belirtmiş. muhatap olmayı devam ettireceksen saygı duymak zorundasın.
Araç var mı bilmiyorum ancak Erzurum Doğumak Oto. Renault Plaza Genel Müdürü çok değer verdiğim bir abim.Dilerseniz Numarasını verebilirim ?
Şahsi fikrim olarak ta renk pek önemli değil..Kaplama yaptırırsınız/yaptırır arkadaşınız istediğiniz tarz.Hem satarken araba'nın boyası sıfır* olduğundan ötürü daha değerli olur kanımca![]()
#NeMutluTÜRKÜMDiyene!
Öncelikle;
Ismim UNISEX bir isim değil.GÜLSEN isminde bi erkeğe rastlamadım hiç amacınız üste çıkmak,kendinize çekmekse olayı tebrikler.Foruma kimseyle tartışmaya saygısızlık etmeye gerksiz muhabbetlere girmeye gelmedim.Hocam denmesinden hoşlanmadım dedim.Kusura bakmayın deyip geçebilirdiniz.Böyle gereksiz samimiyetlere girmeye luzüm yoktu.Saygı çerçevesinde yazılarımı yazıyorum ve karşımdaki insanlardanda bunu beklerim.Cinsiyetimin erkek olmasınada gerek yok 94 mesajımın hepsini okuyun eğer herhangi birine gereksiz bi samimiyette hocam,arkadaşım vs demişsem tekrar konuşalım.Anlatmak istediğim buydu sadece.Hayırlı günler...
Erzurum Doğumak otonunda numarasını alabilirim evet gerçekten yararlı olur.
Benim ismimi de herkes bayan ismi sanıyor. İlla nüfus müdürlüğünden sizinle aynı isimde erkek olduğunu mu ispatlayım ? Siz bana nazik bi şekilde deseydiniz ben de kusura bakmayın der geçerdim. Üslübuna dikkat et ben bayanım demek farklı, bi bayan olarak hocam yazılmasından hoşlanmıyorum diyip kibarca uyarmak farklıdır. Siz bu şekilde yaklaşmış olsanız karşılığını da bu şekilde alırdınız. Ben size ağır bi laf etmişim gibi üslübuna dikkat et demekle üste çıkmaya çalışan sizsiniz.
Nightfiş yardımcı olmaya çalışmışsın ama bi linç edilmediğin kalmış![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)