zor bir askerlik sonrası geldiğim zaman girdiğim o özgürlük havası ile yaptırdım yoksa ne işim olur dövme ile ya :) şimdi tekrar askere gidebilmek için sildiriyorum tam bir ironi vallahi :)
Printable View
maliyeti yüksek bende 5 tane var en küçüğü 8cm bi tayyar parası harcayarak sadece şekil içindeki boyaların gideceği dış hatların kalacağı söylendi ve vazgeçtim yapan arkadaşım var lazer tedavisi cildi hassas tedaviden sonra daha büyük bi dövme yaptırmak zorunda kaldı çok iyi düşünülmesi lazım
teşekkürler verdiginiz bilgiler için,resim eklerseniz de ayrıca sevinirim.acele etmeden araştıyorum,ankarada bahsettiginiz Q switched ND YAG kullanan bir klinik buldum orayla görüşmeyi düşünüyorum.aynı lazer kullanılacagı için sizin memnuniyetinize göre bende sildirme işlemine buldugum klinikle görüşüp başlarım
Dövmelerinizle barışık olmaya çalışın arkadaşlar. Benim sektörüm Lazer epilasyon ve güzellik üzerine, dövme silme işleminde de en son teknolojiyi kullanmamıza rağmen burdan gelen arkadaşlara satış yapmam ;) Yada garanti vermem. Kullanılan boyanın bile önemi var sonuç alınmasında, en iyi sonuç dövmeniz gözle görülmeyecek hale gelir ama o bölgede daha evvel bir şeyler olduğu cilt renk tonunuzdan her zaman anlaşılır. Yani silinecek sıfır olucak diye bir şey yok. İyide acı çekersiniz, cayır cayır yanarsınız o bölgeniz devasa su toplamalara maruz kalır. Evet kim istiyor şimdi dövme sildirmek yardımcı olurum fiyatta :))
Benimde sol kolumda 10x8 cm boyutunda bi dövme var.. Bende çok sıkıldım kaça yaptırdın..Sıkılmıyomusun.. Acımıyor mu ? vs gibi sorulardan.. Özellikle yaz aylarında çok soru geliyo :)
Birde bi dükkana veya cuma namazına kısa kolluyla gidince..Eyvah eyvah.. :) Satanist gibi bakıyorlar valla.. :)
Sanki dövmeli bi insan namaz kılamazmış gibi..
dövme yaptırmayı düşünen genç arkadaşlar için iyi bir konu. insan nelerden sıkılmıyor ya, birde hayat boyu sizinle gelecek yazılar cizgiler. dövme işini sanat olarak kabul etmiyor degilim, karşı da degilim, yanlış anlaşılmasın. sadece geçligin sonu Allah ömür verirse yaşlılık, yaşlanıncada omzumda veya vücudumum bir yerinde bircok insanın garip karşılayacagı bir yazı, şekil taşımak istemem acıkcası.
ben kendımdekılerı kabullendım:) bıkacgun ıcerısınde arkadasımın kolu omuzdan bılege kadar dovmeyle kapatcaz kesıklerden dolayı.dovmenın malıyetıde dusuk degıl.hanı dedım izler kapanıyosa dovmeye vercemız parayı ız kapatmaya verelım.durust konusman bızım ıcınde cok ıyı oluyo en azından dorusunu orenıyoruz
arapça yazı karakteri çok hoşuma gidiyo benim. hem camide de garip garip bakmaz insanlar öyle bişey yaptırırsak :) ama tırstım bu işten konuyu okuduktan sonra ne yalan söyliyim
benim boynumdan enseye doğru var kurtulmak istiyordum lazerin acısı maliyeti vs korkuttu ondan farklı bişi çizdirdim üzerine şuan sıkıntım yok :)
lazer tedavisi evet en doğru seçenek, fakat lazer tedavi kararından önce dövmenizi kime yaptırdığınız, ve ne kadar derine indiğini kestirebilmenizde gerekiyor. forumda tanıyanlar wardır, bir sürü dövmem wardır, sol kolum komple kapalıdır, danny garcia ya yaptırıyorum. kendi seansım sırasında danny'nin sadece siyah renkli ufak dövme sahibi olan bi hatunla aralarında geçen dialog ;
-danny ; lazer nası gidio sildirebildinmi ?
-hatun ; 4. seans, bir ton bile açılmadı rengi
-danny :D
danny nin eli serttir, yani kaba tabirle inebildiği kadar derine iner, dövmenin kalıcılığı açısından ve kalitesi açısından (renk kkoruma) ve de kendi tarzından dolayı.
tavsiyem ; iyi düşünün. sevgili isimlerinden eş isimlerinden kaçının, çocuğunuzun isminizi yaptırın, hayatınızda hiç bir zaman vazgeçemiceğiniz şeylere yönelin, yada manevi açıdan sizi yansıtabilen çalışmalar üzerinde yoğunlaşın.
dediğim gibi bir sürü dövmem war ve hiç pişman diilim, yok insanlar bakıo yok öle dio yok böle dio çokda fifi skntı yok. bnm hks yle sokaklarda gaza basarken küfür yiyorum sesten dolayı, dövmeden dolayı bakmışlar çokda fifi. elalem ne der mantalitesiyle bu tip işlere kalkışmayın derim.
kaliteli, portföyü olan lazer uygulayıcılarıyla görüşün derim.
vallahi bende dövme yaptırmak istiyodum ama bunları okuduktan sonra vazgeçtim diyebilirim :D. birde bu geçici dövme denilen bişey var onun hakkında bilgisi olan var mı ?