Vodafone 8 TL ye sınırsız internet paketi var.. Ben sırf internete girmek icin kontorlu bi hat aldım.. Her ay hatta 8 TL lik bakiye yüklenmiş sekilde olursa, kendi otomatik olarak sınırsız internete devam ediyor..
aynı konuyu ben açacaktım, banada yardımcı olurmusunuz? aradıklarım
1000dk her yöne
en az 2000-3000sms
100mb internet bana yeter. operatör kontör faturalı farketmez
şu anki tarifem : turkcelll gold plus 88tl ama 95in altında gelmiyor çözemedim nedenini![]()
AmcaGolf 7,5 1,6 tdi
Peki telefoncu arkadaşlardan bir öneri gelebilirmi? Yaklaşık 500-1000dk her yöne görüşme, sms olmasada olur birde internet paketi, cihazda olursa nekadara mal olur?
Cihaz aslında zaten eşim BOLD 9000 kullanıyor. Ama bu paralara cihazda dahil edeceklerse neden almıyayım değilmi.
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
500-1000 dk
1000-2000 sms
ve kotalıda olsa olur net paketli bir paket arıyorum.
vodafone genc avantaj tam istedigim ama ondada yas problemi var.
alternatif birseyler cıksa guzel olur.
tarkan slm,eşin bb kullanıyorsa ,efektif kullanma adına muhakkak bis aboneliği ile kullanmak durumunda öbür türlü 100mblik net paketleriyle sadece cihazın browserdan surf yapar.Bis abonelikleri de aylık 30-40tl aralığında(mega paket).Faturadan bis ücretini çıkarttığın zaman geriye 50tl kalıyor ki bu kademede uygun bir tarife her operatorde var 500-1000dk arası.
evet bak bis aboneliğini unutmuştum.
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Abi bende vodafone kullanıyorum hatta yeni 24 aylık taahüt yaptım ve ayda 11 tl karşılığında cihaz aldım yani 95+11 totalde 106 oluyor paketin içindede 1500dk her yöne vodafone sabit hat sınırsız 1500 sms her yöne 1gb internet paketi var ve gayet memnunum![]()
cihaz ne peki?
kişisel tavsiyem hiçbir tarifeye 24 ay bağlanmamanızdır,özellikle belirteyim operator değil tarifeye bağlanmayın,12 aylık bağlılıklar göreceli olarak kabul edilebilir ama 12 ay sonra tarife fiyatı yarıya düştüğünde siz hala fazla ödemeye devam edicekseniz.Rekabetin yoğun olduğu ortamda kimse zaten bu saatten sonra dakikaları düşürmez ya da fiyatları artırmaz.Tabi çok cazip teklifler olabilir onlara lafım yok....
Vodafonde calısan bir arkadas vardı galiba şöyle bir sorum olucak şimdi ben dk 40 kurusa konusuyorum hangı paketı uyeyım neyım bılmıyorum bunu daha dusurmemız mumkunmu yoksa odenıcek mın tutar bumudur ?
alakasız olacak ama NOKİA E55 nasıldır kullananınız var mı ?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)