Eski sahibinin ismi Mahmut muydu KelAlper?
Printable View
Konu gerçekten boş yere dağıldı biz boşuna laf anlatıyoruz 20 ye RS al 20 de harcarsın kral olur diyen bir adam 1 yazılım güncellemesi için araba yürümüyor kötü geçilirsin falan diyor tertemiz arabaya :) mantık bu işte yiğit abicim ayrıca diğer konudada sana araban bile yok demişte o bilmiyor sen istersen sana abilerinden dolu evo o bahsi geçen scirocco rs swap rex turbo 106 hatta corvette c6 vs. hepsi senin sayılır ruhsatı 1 günde üstünede yazılır :) bilmeyen konuşuyor işte insanlar , sanki kelalper referans olmayınca bizim araç satılmayacak :) ha 30 yazarsak bizimki seninkinden çabuk gider yanlız oda var çünkü araç ok gibi hani rengide turuncu değil seninki lansman rengi ya :)
editted...
editted...
editted...
Sana olduğu için biliyorsun sahibinden com işlerini bizden iyi :) Megane rs piyasası zor bir araç satan arkadaşımızın acelesi yok fiyat pek düşmek istemiyor ha ancak satarsa aklında yeni bir proje var , bizlerde bu sitedeki kişilerden tanıdık birine gitsin istiyoruz ki araç gerçekten benim gözümde seninkinden 10 gömlek üstün(bak bende seninkini görmeden yorum yaptım) konuyu uzatan sensin boş yere bizim arabadan sanane kelalper her RS i biliyorum ayaklarına yatma artık bu aracı bilmiyorsun kendine böyle bir imaj yükleme artı yukarıda bir arkadaşın dediği gibi kendininki hariç boklamadığın Rs kalmadı. bu sitede yazılanlardan insanlar anlar zaten kimin ne olduğunu artık sen işine bak bence ?
Yukarıdaki yazınada cevap vereyim ben 40 lira megane Rs e vermem bu benim tercihimdir. Sen uzay rakamlar yaz o fiyatlara satamassında zaten istersen roket tak dediğin gibi edeceği 30 oke .
uzatmak istemiyorum ama şöyle söyleyeyim
önceki sayfalarda bir üye megane rs arıyorum demiş değil mi
bende bizde megane rs var gayet düzgün ve temiz ekstralarıda olan fiyatıda uygun olan araç olduğundan önerdim başka birinin arabasını mı önereyim biraz mantıklı konuş hem acelmiz olup olmamasıyla ne alaka paramız çok bizim ihtiyacımız yok 1 sene sonrada satılsa şu anda satılsa aracın ilanı var zaten :) favoriye koyanlar mesaj atanlar 30 a olur mu 29 a olur mu diye fırsat kollayanlar sende çok iyi biliyorsun demekki megane piyasasını 40 50 istemene gerek yok araban o parayı etmez zaten ancak eski sahibi alır daha çok beklersin hatta
birde şöyle bir sorun var sen başkasının malıyla gerdeğe giremiyosun belki ama gerdeğe engel olmaya çalışıyorsun arabaların hepsi benim istediğim paraya satarım biraz daha düzgün fotoğraf çekerim 35 yazarım geldiğinizde çizik bulrsanız 30 a veririz arabayı
alper bey artık saygılık bi durum kalmadı seninle kim olursan ol yaşın başın kaç olursa olsun senki megane rslerin pirisin ya sanki bana anasını satıym milletin arabası hakkında atıp tutuyosun madem iyi nasıl gidilir roccolar nasıl tokatlanır bu işleri yapan arabalar satılır satsana ozaman arabanı maşallah senin araban hepsini yapıyor demi senki bilmediğin rocco hakkında nasıl stage 1 dersin nereden sallıyosun da ortalığı karıştırıyosun o arabanın verileri neredeyse stage 3 sınıfına girecek neyse onuda geçtik sen benim arabamın eksiklerini biliomusunda gitmio diosun ewet o kadar parça üstünde mevcut ama eksik kalan kısımlarda var rs sahiplerinin bazılarında sende içinde olmak kaydı ile sahibinden aracılığı ile sizden 2007 mavi şeritli enjektörün seri numarasını istedim tenezzül bile etmedin okadar iyi yardımseversin rs lerin yürümesini isteyenler arasındasınız ama cevap bile vermedin sen onuda geçtim arabamın benzin pompası arzalıydı tabii bunuda bilmiosun ama sallamaya devam ediosun arkadaşlarımın dedikleri gibi bizim parayla pulla işimiz yok çok şükür satılırsa satılır alanda gözü kapalı hayrını görür arabam için okadarda arkasındayım arabası yok die rencide ettiğin yiğit kardeşiminde itidir arabam bizde adamlık önemli para pul değil senin yüzüne bu siteden soğur oldum aracı ilk aldığımda bana en çok yardımcı olan gökhan rs kardeşimede takrardan teşekkür ederim adamın dibisin kardeşim dip not sana kel alper: antebe gel misafirimiz ol geç geçe biliosan o rocco yu yeri bakalım antep gideri sana burdan !
30 a megane rs de almayan almasın zaten allah var seninkide okadar eder yani 40 lık bi mevzu kandırma olur milleti ;)
editted...
zenginiz çok şükür la sen gel benzin paranı veririm ben atıp tutma arabada sizin meşhur istanbulunuzda yapıdı hem sen geçerim die iddaa ediosun hemde sen gel diosun olmaz oyle atar geçeceksen geleceksin kardeşim sahibinden msjlarına bak sen bi takrarda tabi kaale almayıp sildiysen oda senin karakter meselen birşey diemem ben sana net son lafımı söylüyeyim arabam hakkında atıp tutma bir daha...kendine yakışır şekilde hareket et yaşının olgunluğunda hareket et
Başka bir postun vardı eğer onu bulursam sen RS e günlük binmekle övünüyordun yakarsa yaksın diyordun ne oldu şimdimi parasız oldun bu bir ikincisi yazdıkların boş bizim türkiyenin en hızlısı olmak gibi 27 yaşında ÇOCUKCA bir hayalimiz yok biz keyfine yapıyoruz burası gaziantep nadir durumlar dışında burda herkes birbirine yardım eder rocconunda bizim olması bu yüzden hepsi dostumuz , artı olarak son kez anlatıyorum rocco yüklendiği zamanda megane da eksikler vardı sadece o kadar senin mantıksızlığın bu aracı adam alacaksa 10 harcar kralın kralı yapar 40 küsüre mal eder sen adama 20 ye bitik al öyle bin diyorsun burdan senin sırf kötülemek için konuştuğun belli. Sen madem en hızlısı olduğunu düşünüyorsun ozaman gelip deneyeceksin çünkü bizim öyle bir iddiamız yok sadece arabamız gitmesi gerektiği gibi gidiyor enjektörde değişirse çok çok iyi olur diyoruz okadar onuda alan yapsın artık okadarıda olsun.
buradan da bu megane rs için o mavi şeritli enjektör neren bulurum bana yardımcı olacak kişi varsa sevinirim şu adamın dilinden kurtulak yeterki :D
Dİpnot roccoda tek yazılım yok zaten stage 3 yazılımı yok diyorsunda o arabada dolu ve adam her yeni gün parça alıyor onunda cukka sağlam yerinde durmuyor allah çok versin... SEn hala bilmediğin görmediğin arabalar hakkında yorum yapmaya devam et komik yani
atakan alan yapmasın o enjektör işini onuda ben yapıym sonra sağdan soldan yardımı çok seven abilerimiz kardeşlerimiz arkamızdan konuşmasın rs oyle 20 ye alınmaz perti felan bu keyif arabsı sağlamını 30 a vericem ben isterse soksun standar kullansın isterse parçalarla kullansın isterse parçaları satsınlar nediye pertine uğraşsınlar parçaları satsalar zaten araba 26000 e gelicek