Ya nasıl kıskandım güzel fotoğrafları görünceAnkara da yok mu böyle güzel cins ya da ne bileyim fotoğraf çekimlik mekanlar ya
Tır gümrüğünde mi çeksem acaba
Ankaralılar yardım lütfen
![]()
Ya nasıl kıskandım güzel fotoğrafları görünceAnkara da yok mu böyle güzel cins ya da ne bileyim fotoğraf çekimlik mekanlar ya
Tır gümrüğünde mi çeksem acaba
Ankaralılar yardım lütfen
![]()
Bu konuda size en iyi cosmicboy yardımcı olur
Açık hava seviyorsanız incek-çayyolu yolunu tercih edebilirsiniz..(gün batımı da güzel oluyor)
Teşekkür ederim ama yazarken oraya nasıl gideceğimi angi tabelaları takip edeceğimi de söylerseniz sevinirim çünkü ev iş arjantin başka bi yer henüz bilmiyorum![]()
Or-an'a çıkıyoruz. Milletvekili lojmanlarını da geçiyoruz. Hiç bir yere sapmadan 10-11 km gidiyoruz. Büyük tabelalarda çayyolu-hacettepe diye yazar. Oradan sağa dönüyoruz. Uzun bir düzlükten sonra sola istanbul (E5) yazan yere dönüyoruz. 1-2 km gittikten sonra gözümüze güzel gelen yerde durup resmimizi çekiyoruz..![]()
Yardımcı olmaya calısırım eğer tripodunuzda varsa gece güzel cekimler yapabiliriz... Haftasonu musait olursaniz çekim yapalım![]()
güneş batarken hurdacılara gidebilirsin.ostimde hurdacılar.istanbul yoluna çıkıp ostim okunda dönüosun.kime sorsan gösterir.
TT Ankara olarak buluşup, tarif edilen yerlerde resim(ler) çektirsek nasıl olur ki?
İsteyen tek tekde çekilir. Makinası SLR olan bir arkadaştan rica ederiz. Bu sitede en iyi foto çeken tanıdığım kişi Can. Bizi kırmaz herhalde.
Yaz dönüşü hem bir organizasyon hemde böyle bir aktivite olabilir ne dersiniz Ankaralılar??
güzel fikir ben gelirim ama tholl-ga gelirse![]()
güzel fikir olabilir ama can tatilde gelcek ama tekrar gitcekmiş ondan ancak eylülde fln yapılabilir ama güzel oluır
havalar biraz serinler, tatildeki arkadaşlar döner, arabalar cilalanırve bu organizasyonda güzel olur
![]()
çekin çekin...
güzel olur
'06 Honda Civic Turbo'12 Mini Cooper S Roadster
'02 Honda Civic Type-R-'05 Mitsubishi Lancer Evolution VIII
'03 BMW M5-'12 Mercedes SLK 250 AMG-'12 Honda Accord
sen çeksene berk![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)