User Tag List

Sayfa 4/6 İlkİlk ... 23456 SonSon
109 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: blackberry bold 9780 & ıphone 4g 16gb Hangiisi?

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı senna Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    e71 için aynı hisleri paylaşıyorum 4 çok farklı gelicek sağlamdır inşallah
    kapak vs gibi koruyucu şart camı ve arka kapak camı kolay kırılabiliyor

bunun dışında çevremde kullanan herkes çok memnun

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

senna - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onursumer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kapak vs gibi koruyucu şart camı ve arka kapak camı kolay kırılabiliyor

bunun dışında çevremde kullanan herkes çok memnun

valla e71i en son tıra fırlattım aldım konuşmaya devam ettim 4e aynısını yapamam sanırım zaten evlat acısı gibi koyar bu saatten sonra
    körler sağırlar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende 16 alıcaktım babam vardı yanımda 32 diye ısrar etti, görevli 32 gelmeyebilir bekleyebilirsiniz dedi belki bu yüzdendir 16da olabilir ama yetmez muhtemelen

gidiyim sıraya giriyim yarın gaza geldim
    ) Beyaz alma oyuncak gibi oluyor 4 lerde.. 3 lerde çok şık oluyor ama.. Gerçi siyah gelir beyaz opsiyonu yok denecek kadar az.

32 dediğim gibi çok az miktarda gelecekmiş. Ben 2 tane kapattım merkezden
    ipod olarak kullanmadığın sürece 16 da yeter aslında ben şarkı türkü yüklemeyeceğim ama baya bir uygulama olur bende

Alıntı Low-Rider Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Nette okuduğum yorumlara göre eskiden kalıyormuş ama şimdi garanti dışı kalmıyor diyorlar.

Zaten düşürüp kırılmadığı sürece garantilik durum olursa bir şekilde pc'ye bağlayıp restore edilebiliyor çökse açılmasa falan
    software ile hardware kısmını garanti olarak ayırdılarsa sorun yok zaten. Süper olmuş.
    ama dediğim gibi ne nasıl oluyor nedir ne değildir kısmını öğrenene kadar JB yapmadan kullanacağım. Yaza kalmaz zaten çakarım ben de..

Uzakdoğu honda siteleri yetmezmiş gibi şimdi bir de amerikadaki ayfon sitelerini mıncıklayacağız.. iş aldık başımıza valla.

alır almaz wrapsol almayı düşünüyorum artık. nette enteresan video lar dolaşıyor. var mı aslı astarı? doğru gibi geldi bana?

valla e71i en son tıra fırlattım aldım konuşmaya devam ettim 4e aynısını yapamam sanırım zaten evlat acısı gibi koyar bu saatten sonra
    wrapsol diye youtube da arattırsana.. o da aynı zevki yaşattırır sana sanki..

senna - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Quantum Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ) Beyaz alma oyuncak gibi oluyor 4 lerde.. 3 lerde çok şık oluyor ama.. Gerçi siyah gelir beyaz opsiyonu yok denecek kadar az.

32 dediğim gibi çok az miktarda gelecekmiş. Ben 2 tane kapattım merkezden
    ipod olarak kullanmadığın sürece 16 da yeter aslında ben şarkı türkü yüklemeyeceğim ama baya bir uygulama olur bende

software ile hardware kısmını garanti olarak ayırdılarsa sorun yok zaten. Süper olmuş.
    ama dediğim gibi ne nasıl oluyor nedir ne değildir kısmını öğrenene kadar JB yapmadan kullanacağım. Yaza kalmaz zaten çakarım ben de..

Uzakdoğu honda siteleri yetmezmiş gibi şimdi bir de amerikadaki ayfon sitelerini mıncıklayacağız.. iş aldık başımıza valla.

alır almaz wrapsol almayı düşünüyorum artık. nette enteresan video lar dolaşıyor. var mı aslı astarı? doğru gibi geldi bana?

wrapsol diye youtube da arattırsana.. o da aynı zevki yaşattırır sana sanki..

beyaz telefon kullanmam hayatta

sinirlendiğim zaman telefon elimin altında olmazsa sıkıntı yok
    körler sağırlar

Low-Rider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    valla wrapsol'u ilk defa duydum , bakıyorum şimdi videolarına.

Ben normal ekran filrmi takmıştım memnunum

Telefonu korumak adına kılıf öneririm ben , arka tarafada film çekilebilir temiz kalır ama herhangi bir düşürmede sağlam zarar görebilir.

Ben 1kere çok sağlam düşürdüm , kılıfın köşesi kırıldı telefonda çizik yok

birde kılıf alırsanız arkası kaygan olmayan birşey alın yoksa cepten çıkarken fırlayabilir
    türkçe site içince ikaynak.com öneririm

Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Low-Rider Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    valla wrapsol'u ilk defa duydum , bakıyorum şimdi videolarına.

Ben normal ekran filrmi takmıştım memnunum

Telefonu korumak adına kılıf öneririm ben , arka tarafada film çekilebilir temiz kalır ama herhangi bir düşürmede sağlam zarar görebilir.

Ben 1kere çok sağlam düşürdüm , kılıfın köşesi kırıldı telefonda çizik yok

türkçe site içince ikaynak.com öneririm
    şeffaf film.. sonra kaldır at sağa sola, betona mermere, bırak çalışmamasını, çizik bile yok.. çivilerin vidaların olduğu torbanın içine atıp iyice karıştırıyorlar sonra telefonu gösteriyorlar, hala gıcır..

Kılıf falan yok işte bunda.. baya koruyucu film..

incele sen bak..

Usta sen bi iphone konusu açsan ya.. Direkt oradan yazsak herşeyi..
    Şu telefonu bi alayım ciddi koparırım o konuyu ben..

otuzdört
    Misafir
    Bold9000gerisiboş. belki biraz eskidüşüncesi olusabilir ama cokcok memnun kalıcaksındır. 9700'dende kamera farkından baska belirgin bi özelliği yok

WRX_STI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Galaxy ile beraber 9000 boldda kullaniyorum ama hem os.6.0 a update olmuyor hemde uygulamalar artinca ram yetmiyor artik.ama gorunus ve ekran kalitesi olarak hala cok iyi
    galaxy s duymamis olanlar bir arastirsin bence iphone4 almadan. 1400 civari fiyati var kvk garantili

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    +5500 ıphone 4 +32gb tavsıye ederım

Dağhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İp4 32gb sahibiyim.Yaklaşık 5 aydır kullanıyorum,inanılmaz memnunum.Appler son derece tatminkar.Facebook,Twitter,Foursquare,whatsapp hepsini kullanıyorum hepsi son derece güzel.Herkes BB'nin mail özelliğinden bahsetmiş ama ben ip4te de gayet rahat mail alıp yollayabiliyorum.Hiç bir sıkıntım yok.Kesinlikle ip4 öneririm.Bu arada aldığım gün turkcell bayisinden 60 tl civarına bir kap almıştım ön cam hariç tamamını kaplıyor,arka taraf şeffaf olmak üzere ondan da çok memnunum.Ön cama da film çektim 10 lira falandı o da gayet iyi.
    Apple candır diyerek tamamlayayım
    psn: DAGHAN26

R-13239 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Iphone4'un on camina film cekmeye gerek yok. Tornavida, civi, cimbiz, cakiyla cizmeyi denedik cizilmiyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı R-13239 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Iphone4'un on camina film cekmeye gerek yok. Tornavida, civi, cimbiz, cakiyla cizmeyi denedik cizilmiyor
    nasıl denediniz acımadınızmı

RsErdi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    i phone 4 tek gecerım
    Civic 1.4is-Clio Rs-Megane Coupe-Civic Vti-Polo Gtı-FN2 TypeR-Corsa 1.3cdtı-Corsa 1.4at-Leon Tdı.
    Honda Pcx-Cbr 250r-Yamaha Mt-07-Cbr600RR-Cbr1000RR...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    BORKED

Ludacris - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı zekky Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Daha önce iphone kullandıysan baska telefon kullanamassın.
    En azından bende öyle oldu
    Ve ben bu saatten sonra iphonela kolay kolay hiçbir telefonu karşılaştırmam..
    Bence hertürlü iphone bide beyaz olursa tadından yenmez
    5 kere kurtulmaya calistim ama yakaya yapisiyor bu melet hakketen
    ayfon guzel her turlusu, gul-diken misali gibi guzelligini batarya suresi ile torpuluyor aypon al bence
    Alıntı edo typer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ludacrıs ne ıcıosun sen? alman mısın,bmw fabrıkası senın mı? ama senın spec bıraz farklı.. ben stı alırım keyfımın kahyası mısın?)
    ....05412424032

R-13239 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı efe_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    nasıl denediniz acımadınızmı
    Valla arkadas youtube'da izlemis videolari bize sov yapiyordu, biz de isi abarttik her seyi denedik hicbir sey olmadi

Cem.B - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    vala telefona bişi olmuo die böle şekil yapılır alırsın vodafone dan en ufak çizikte garanti dışı bırakır garanti alıosanız ne yapın edin biyerini zedelemeyin özellikle vodafonedan
    Team PAŞAOĞLU

YEY® - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    b.b torchu yorum dışı bırakıp şunu sormak istiyorum b.b'cilere ;

Yahu ufacık ekranda gelen maillerin nesini okuyabiliyorsunuz ? xls formatında bir rapor gelse bin kere scroll etmeniz gerekir yolda kaza yaparsınız klavyesi desen tespihten ufak tuşları var bakmadan yazılamıyor.

Yani b.b cilerin en çok savunduğu noktalar mail ve anlık mesajlaşma fakat kalıbımı koyarım iphone onlarıda b.b'den iyi yapıyor Çıktığından beri b.b'ci peder bey ip4 test etti ve b.b'de resmen çile çekiyomuşuz maillerle dedi ve şu an şirkette direktörlere iphone öneriyor b.b out olacak yavaş yavaş..iphonu yan çevirdiğinizde b.b kadar klavye çıkıyor ve büyük ekran + sağaduyulu multitouch screen sayesinde maildeki eklentileri kör olmadan sağa sola bin kere scroll etmeden okuyabiliyorsunuz...Torchu direk kullanmadım ama onunda dokunmatiğinin pardon "basmatiğinin" adamı çileden çıkardığını söylüyorlar ) en azından iphonedan sonra dokunmatiği tad vermiyormuş..Bu arada son cümlem hariç hepsi benim objektif tespitlerim..

Objektif olmayan apple fan boy olarakta şunu söyleyebilirim bi kere apple dan ısırığı alan zehri alır başka telefonda eksik hisseder açık ve net..

Dou - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı YEY® Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    b.b torchu yorum dışı bırakıp şunu sormak istiyorum b.b'cilere ;

Yahu ufacık ekranda gelen maillerin nesini okuyabiliyorsunuz ? xls formatında bir rapor gelse bin kere scroll etmeniz gerekir yolda kaza yaparsınız klavyesi desen tespihten ufak tuşları var bakmadan yazılamıyor.

Yani b.b cilerin en çok savunduğu noktalar mail ve anlık mesajlaşma fakat kalıbımı koyarım iphone onlarıda b.b'den iyi yapıyor Çıktığından beri b.b'ci peder bey ip4 test etti ve b.b'de resmen çile çekiyomuşuz maillerle dedi ve şu an şirkette direktörlere iphone öneriyor b.b out olacak yavaş yavaş..iphonu yan çevirdiğinizde b.b kadar klavye çıkıyor ve büyük ekran + sağaduyulu multitouch screen sayesinde maildeki eklentileri kör olmadan sağa sola bin kere scroll etmeden okuyabiliyorsunuz...Torchu direk kullanmadım ama onunda dokunmatiğinin pardon "basmatiğinin" adamı çileden çıkardığını söylüyorlar ) en azından iphonedan sonra dokunmatiği tad vermiyormuş..Bu arada son cümlem hariç hepsi benim objektif tespitlerim..

Objektif olmayan apple fan boy olarakta şunu söyleyebilirim bi kere apple dan ısırığı alan zehri alır başka telefonda eksik hisseder açık ve net..
    htc leri cok ovuyolar, ne diyorsunuz bu konuda iphone ile kıyasla

özellikle android ile software olarak baya iyi diyolar, wm kötü tabi

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)