) Beyaz alma oyuncak gibi oluyor 4 lerde.. 3 lerde çok şık oluyor ama.. Gerçi siyah gelir beyaz opsiyonu yok denecek kadar az.
32 dediğim gibi çok az miktarda gelecekmiş. Ben 2 tane kapattım merkezden
ipod olarak kullanmadığın sürece 16 da yeter aslında ben şarkı türkü yüklemeyeceğim ama baya bir uygulama olur bende
software ile hardware kısmını garanti olarak ayırdılarsa sorun yok zaten. Süper olmuş.
ama dediğim gibi ne nasıl oluyor nedir ne değildir kısmını öğrenene kadar JB yapmadan kullanacağım. Yaza kalmaz zaten çakarım ben de..
Uzakdoğu honda siteleri yetmezmiş gibi şimdi bir de amerikadaki ayfon sitelerini mıncıklayacağız.. iş aldık başımıza valla.
alır almaz wrapsol almayı düşünüyorum artık. nette enteresan video lar dolaşıyor. var mı aslı astarı? doğru gibi geldi bana?
wrapsol diye youtube da arattırsana.. o da aynı zevki yaşattırır sana sanki..![]()
valla wrapsol'u ilk defa duydum , bakıyorum şimdi videolarına.
Ben normal ekran filrmi takmıştım memnunum
Telefonu korumak adına kılıf öneririm ben , arka tarafada film çekilebilir temiz kalır ama herhangi bir düşürmede sağlam zarar görebilir.
Ben 1kere çok sağlam düşürdüm , kılıfın köşesi kırıldı telefonda çizik yok
birde kılıf alırsanız arkası kaygan olmayan birşey alın yoksa cepten çıkarken fırlayabilir
türkçe site içince ikaynak.com öneririm
şeffaf film.. sonra kaldır at sağa sola, betona mermere, bırak çalışmamasını, çizik bile yok..çivilerin vidaların olduğu torbanın içine atıp iyice karıştırıyorlar sonra telefonu gösteriyorlar, hala gıcır..
Kılıf falan yok işte bunda.. baya koruyucu film..
incele sen bak..
Usta sen bi iphone konusu açsan ya.. Direkt oradan yazsak herşeyi..
Şu telefonu bi alayım ciddi koparırım o konuyu ben..![]()
Bold9000gerisiboş. belki biraz eskidüşüncesi olusabilir ama cokcok memnun kalıcaksındır. 9700'dende kamera farkından baska belirgin bi özelliği yok
Galaxy ile beraber 9000 boldda kullaniyorum ama hem os.6.0 a update olmuyor hemde uygulamalar artinca ram yetmiyor artik.ama gorunus ve ekran kalitesi olarak hala cok iyi
galaxy s duymamis olanlar bir arastirsin bence iphone4 almadan. 1400 civari fiyati var kvk garantili
+5500 ıphone 4 +32gb tavsıye ederım
İp4 32gb sahibiyim.Yaklaşık 5 aydır kullanıyorum,inanılmaz memnunum.Appler son derece tatminkar.Facebook,Twitter,Foursquare,whatsapp hepsini kullanıyorum hepsi son derece güzel.Herkes BB'nin mail özelliğinden bahsetmiş ama ben ip4te de gayet rahat mail alıp yollayabiliyorum.Hiç bir sıkıntım yok.Kesinlikle ip4 öneririm.Bu arada aldığım gün turkcell bayisinden 60 tl civarına bir kap almıştım ön cam hariç tamamını kaplıyor,arka taraf şeffaf olmak üzere ondan da çok memnunum.Ön cama da film çektim 10 lira falandı o da gayet iyi.
Apple candır diyerek tamamlayayım![]()
psn: DAGHAN26
Iphone4'un on camina film cekmeye gerek yok. Tornavida, civi, cimbiz, cakiyla cizmeyi denedik cizilmiyor![]()
i phone 4 tek gecerım
Civic 1.4is-Clio Rs-Megane Coupe-Civic Vti-Polo Gtı-FN2 TypeR-Corsa 1.3cdtı-Corsa 1.4at-Leon Tdı.
Honda Pcx-Cbr 250r-Yamaha Mt-07-Cbr600RR-Cbr1000RR...
vala telefona bişi olmuo die böle şekil yapılır alırsın vodafone dan en ufak çizikte garanti dışı bırakır garanti alıosanız ne yapın edin biyerini zedelemeyin özellikle vodafonedan
Team PAŞAOĞLU
b.b torchu yorum dışı bırakıp şunu sormak istiyorum b.b'cilere ;
Yahu ufacık ekranda gelen maillerin nesini okuyabiliyorsunuz ? xls formatında bir rapor gelse bin kere scroll etmeniz gerekir yolda kaza yaparsınızklavyesi desen tespihten ufak tuşları var bakmadan yazılamıyor.
Yani b.b cilerin en çok savunduğu noktalar mail ve anlık mesajlaşma fakat kalıbımı koyarım iphone onlarıda b.b'den iyi yapıyorÇıktığından beri b.b'ci peder bey ip4 test etti ve b.b'de resmen çile çekiyomuşuz maillerle dedi ve şu an şirkette direktörlere iphone öneriyor b.b out olacak yavaş yavaş..iphonu yan çevirdiğinizde b.b kadar klavye çıkıyor ve büyük ekran + sağaduyulu multitouch screen sayesinde maildeki eklentileri kör olmadan sağa sola bin kere scroll etmeden okuyabiliyorsunuz...Torchu direk kullanmadım ama onunda dokunmatiğinin pardon "basmatiğinin" adamı çileden çıkardığını söylüyorlar
) en azından iphonedan sonra dokunmatiği tad vermiyormuş..Bu arada son cümlem hariç hepsi benim objektif tespitlerim..
Objektif olmayan apple fan boy olarakta şunu söyleyebilirim bi kere apple dan ısırığı alan zehri alır başka telefonda eksik hissederaçık ve net..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)