Destek vermek istiyorsanız burada sövmek yerine mail atın. Küfürleriniz zerre kadar işe yaramıyor.
Printable View
Destek vermek istiyorsanız burada sövmek yerine mail atın. Küfürleriniz zerre kadar işe yaramıyor.
bunu yapanı 76lık aliminyum boruyu diken diken törpüleyecensin sonra üzerine oturtacaksın.sonra anasını oturtacaksın.anasının ne suçumu var? böyle bir kişiliksiz kansız o.ç doğurduğu için.
senin ben gelmişini geçmişini 7 ceddini köpeklere s.........reyimm onun bunun çocugu
Skcn kafasina ölucek ne kdr az nefes alirsa o kdr iyi ...........
bunu yapan şerefsizin ölüsününde dirisininde ......................
şimdi ben bunu yapanı canlı diye tanımlıyorum nefes aldığı için yaşamını sürdürüyo sonuçta ama benim için,ülke için,dünya için yaşasa ne olur yaşamasa ne olur gözüyle bakıyorum(böyle canlıların var olduğunu düşünüyorum) ama benim bileceğim iş değil tabi ki de yalnız bir sorum olucak ben bu canlıyı bu olayı yaparken görsem bi anda kendimi kaybetsem testere filmindeki parçalayarak ağır ağır öldürsem insanlık suçu işlemiş oluyomuyum sonuçta günaha gireceğimi biliyorum ama onun belasını da bi şekilde alacağını düşünüyorum
Zamanında bi konu vardı ABD askeri bi köpeği fırlatıyordu herkes sansürlü sövüyordu Oz sövmek serbest amına kodumun çoğuna anasını siktimin evladı demişti ordan yola çıkarak bu insan görünümlü mahluklun daa gelmişini geçmişini sikim , seni anan doğurmamış sıçmış piç kurusu
Yani yazıcak kelıme dahı bulamıyorum senın ***** avradını kardesını karını colugunu cocugunu yok yanı ınsan sınırlerıne hakım olamıyor inşallah sanada tecavuz ederler oc :@
Dinimizde bir hayvana tecavüz ederken birini görürseniz şayet
Katli vaciptir
yani o adamı öldürebilirsiniz ama gözünüzle görüceksiniz tam o an
varın siz düşünün şimdi bunun Allah katında nasıl bir suç oldugunu
:mad2:
Tuylerim urperdi be o cocuklari
Böylelerini görünce insan insanlığından utanıyor.
Hayvan kadar değeri olmayan insan demeye bin şahit isteyen yaratık!
İnşallah birgün aynısını sana yaparlar.
adi şerefsizler
kazığa oturtcaksın bunu yapanı bulup
Sütü bozuk şerefsiz, yazık harbi yazık !
Senin yaptığın hayvanlık derken, insanlığın geldiği noktayı etraflıca düşünmek lazım ;)
Nasıl birşeydir bu ya şerefsiz :mad:
kökten çözüm...... keseceksinn.....