User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
23 sonuçtan 20 ile 23 arası

Konu: Tuning Türkiye ve Auto Hi Fi Ağustos sayıları bayilerde

TechTurkey Dragger - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    147 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben dragturk.com'da fikrimi belirtmistim, madem sadece techturkey ve project01 kaale alınıyor o zaman burda da fikir belirtmek lazım.

TRde dergi kalitesi '0' altında...

En baslarda TR Tuning kaliteyi kaybetti, sonra tek umudumuz Tuning Türkiye de cuvallamaya basladı malesef...

Neden bir GTIMAG gibi bir dergi yok ülkemizde acaba? Masraf yaparsak dergiyi onlar gibi pahalıya satamayız gibi maddi kaygılar mı var acaba?

Ben sahsen 20 YTL de olsa alırım, yeterki icinde dolu dolu modifiye, bilgi olsun...

Yanlıs anlasılmasın amacım kötülemek degil...Caba cok biliyorum, sabahlandıgını, cogu geceler dergide gectigini de biliyorum Ahmet'ten...

Ama bu cabalamaya bu ugrasmaya nedense her aldıgımız dergi hüsran...

Simdi dergi ucuzlamıs, bi bos ici, bi az geldi gözüme...

160 sayfa tuning turkiye hatırlıyorum, bir de bu aya bakıyorum, 9 modifiyeli otomobil, 2-3 yazı tamamdır, baska birsey yok.

Gittikce dibe dogru gidiyor dergiler, gittikce kötülesiyor.

Umarım en kısa zamanda toparlanırki biz okuyucular da zevkle okuruz, eskisi gibi...
    @premiumparts / www.premiumpartstr.com

Premium Brands & Special Cars

OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH

STP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    acıkcası haklısın dıycem yavuz ama 20 lıra olsa herkes almaz buna emın ol.pıyasadada araba kalmadı cıkartacak. dergıdekı mantıkta su bıraz: janjanlı fıberlı arabayı kapak yapıyorkı dıkkat cekıp alınsın. gokhanın S ı koysa kapaga bakıcaklar bı jant var ama motorundan kım anlar dıkkat cekmez dıye . onlara gore fıberlı janjanlı araba onemlı. banada gelıyor suan dergıye cıkma teklıfı ama dusunmuyorum acıkcası araba heder olacak dıye

Low-Rider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Alıntı DRaGGeR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Simdi dergi ucuzlamıs, bi bos ici, bi az geldi gözüme...

160 sayfa tuning turkiye hatırlıyorum, bir de bu aya bakıyorum, 9 modifiyeli otomobil, 2-3 yazı tamamdır, baska birsey yok.

Gittikce dibe dogru gidiyor dergiler, gittikce kötülesiyor.

Umarım en kısa zamanda toparlanırki biz okuyucular da zevkle okuruz, eskisi gibi...
    Ucuzlama oranıyla doğru orantılı olarak sayfa sayısı ve çıkan araç sayısıda düştü tabi,geçen ay ki dergide yazmışlardı bunu.

TuningTurkiye'yi ilk çıktığı günden beri alıyorum,ama son 2-3aydır bencede bir gerileme söz konusu.Eskiden heryeri fiberde olsa daha kaliteli araçlar çıkıyordu dergiye.

onurdemir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşlar o halde şöyle yapalım... Fiber dolu araçlardan bi 5 tane daha ekleyelim o 9 aracın yanına. Sayı oldu 14. Yeterli olur mu? Halen anlamak istemeyenler var. Motor modifiyeli araç bu kadar çıkmıyordu. Artık çıkıyor. Artık 1 dyno için, bir motor modifiyeli otomobil için tam günümüzü hiçe sayıyoruz. Eskiden böyle mi oluyordu ? Hayır. GTImag denilen derginin kalitesizliğini göremiyorsanız, grafik hatalarını, kadraj hatalarını göremiyorsanız o zaman Tuning Türkiyeye eldeğmeyin derim. 1 sayfa için sabahlara kadar bilgisayar başında fotoğraf araştırdığımızı, tasarım yaptığımızı biliyorum. İçerik aynı. Hiç bir farkı yok. Kalitede düşüş yok. Yeniler sayfası yine 10 sayfa. Tune shop bölümü yine 6-7 sayfa. Oyun bölümü, garage tune, teknik bölümler, etkinlik haberleri yine aynı sayfa. Çok farklı yeni bölümlerde bunlara eklenecek zamanla... Düşen tek şey 2-3 carzone ve dimma body kitli Peugeot araçlar... Onlarıda bırakın çıkarmayalım... Çünkü ben yazısını yazmaktan, grafikerlerde aynı araçların tasarımını yapmaktan sıkıldı... DragTurk'ün sahibi Doğan, benim gün içinde msnde olduğum her saniyede konuştuğum bir dostumdur. Tuning Türkiye dergisi içinde de her yerde Dragturk ismini de görebilirsiniz. Düşüncelerim yine aynı. Genel kitle bilinci olarak Project 01 ve Tech Turkey'den daha iyisi yoktur... Bu, Dragturk'de bu işi bilen yok demek değildir. Eğri oturup doğru konuşalım... Sağlam araç, kapak demek. Özgün, Erdoğan, Selahattin vs.vs. Nasıl kapak oldu? Eşi benzeri olmadıkları için... Yapın, yayınlayalım. Bu ay kapakta 2 gruba birden hitap ediyoruz. Intercooler'dan motorda neler olabileceği anlaşılabildiği gibi dış kısmının da boş olmadığı gözüküyor. Bu araçlarda emek çok. Ben o Rover'ı 1.5 senedir dergiye çıkarmak için çabalıyorum. Bu araca da laf söylüyorsanız geriye söylenecek, konuşulacak birşey kalmıyor.

Zaman ayırıp okuduğunuz için teşekkür ediyorum.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)