Geçmiş olsun..
Bende turkcellden vodafone a geçenlerdenim neredeyse 1 senedir vodafone kullanıyorum.1 tl fazla fatura ödemedim bugüne kadar.
Genç tarifedeyim.
500dk heryöne konuşma
5000 sms her yöne
25 tl.
Tavsiye ederim.
Bedava beyler kaçırmayın 25 yaş ve altı olmak yetiyor.Sabit 100 tl ödüyordum geçen aydan beri 55 tl (genç tarife + bis) mis gibi![]()
sms paketi almak lazım benimde bunu benzer bir olay başıma geldi avedan toplamda 187 tl fatura geldi detay a bi baktım 110tl sadece mesaj sonra aradım müşteri hizmetlerini her yöne 1000 avea içi 10000 sms paketine üye oldum 8-9 liramı ne kurtuldum.
Adamlar çakmış herkez sms atıyor kimse konuşmuyor bizde sms den geçirelim diyebu tarzda bir uygulama yapıyorlar.
Seat IBIZA FR
C U P R A L E O N
Bırak Turkcell'i aveada bile hesabını bilmeden 850 mesaj atarsan faturasını ödersin yapacak birşey yok.
Benim bi kız ark 1000 küsür lira fatura ödemişti. Devamlı konuşmuş diğer operatör ile paket yok bişiy yok..
Bir insan turkcellde bile herşey dahil 80 liradan fazla fatura ödememeli (yurtdışı hariç tabi,2 ay önce bende yurtdışı data yüzünden 400 ödemiştim).
bknz gold plus turkcell tarifesi;
5000 dk turkcell,1500 heryöne,1500 sms heryöne,1 gb net.
bunun aynısını bende yaşadım 3sene önce
o zaman böyle mesaj paketleri falanda yoktu doğru düzgün.hattım avea kamu'ydu , bir hatunla görüşüyorum oda avea diye rahatım mesaj ucuz nasıl olsa
ama tarife farkından dolayı mesaj ücretinden geçirmişlerdi.
Kaç mesaj atmıştım hatırlamıyorumda 13sayfa konuşma/mesaj detayı gelmişti
sağlam bir fatura ödemiştim , telefonda duydum inanamadım kapadım hemen sonra bidaha aradım![]()
yılbaşı öncesi 35kr tu sonra 40kr oldu şuanda da 40kr, mesaj paketiniz yoksa mesaj atmayın.
bu arada internete gir-çık 2,5tl turkcell de . bunları bilerek kullanılırsa sıkıntı yaratmıyo![]()
Bana dün bir mesaj geldi vodofonedan son ödenmemiş faturanız 1.500 küsür liradır diye bir anda ayaklarım çekildi tansiyonum düştü zor nefes almaya başladım mersem tek fatura sistemine geçirmişler bütün şirketin hattı tek bir hattın faturasına geliyormuş.Son zamanların en iyi rahatlamasıydı diyebilirim.Bende turkcellden vodafone gecenlerdenım komple şirket olarak..Aylık 13 hatta,700 lira gibi bir karım var.Çekmeme gibi bir sorunumda yok açıkçası.Tavsiye ederim Vodafone'u..
ordan bi tane çırak da aynen öle bişey dedide başkasının kimlik no.sunu kullanmak ne biliyim sevmedim , telefon sakat iş baskasının tc kimlik numarasını kullanmak bana gore yanlış bi haraket , hat ile ilgili sorumluluklar o kişiye binebilir , ilerde baska sonuclar dogurabilir ...
" If everything seems under control, you're just not going fast enough. "
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)