Faruk kardeşim Mavi 182 yi alır gazlarsın satarken karnın ağrır..detay konuşma için beni ekle msn den chiefkadir@hotmail.com
Faruk kardeşim Mavi 182 yi alır gazlarsın satarken karnın ağrır..detay konuşma için beni ekle msn den chiefkadir@hotmail.com
Ciddi kaza derken ?
"HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... "NAMIK KEMAL
bi zahmet ya ben çok merak ettim fotolarını sonuçta ben yada başkası alıcı ne aldıgın bılsın
@Cliosportve , Birşeyleri bile bile saklayacak değildir Yiğit.
Kendine söylenen aksettirilen neyse onu söylemiş çocuk.
Senin gibi bazı şeyler anlatılmaz yazıpta geçmedi.
Fotoğrafı , cartı curtu varsa neyse yazarsın.
Yok nabza göre şerbet veriyorum , damara göre kan buluyorum triplerine girmene gerek yok.
Bak ben bilmiyordum kazasını cartını curtunu koyarsın Admin olduğun sitenin databesinden fotoğraflarını çekilirsin geriye.
Caz yapmaya gerek yok.
Gerek kalmadı boşa uzamasın mevzu
Doğrular söylenince hep böyle olmuyor mu?
Yalan söylenmesin birde;
Diğer dünyayı düşünsünler yeter bana
İlginize tşkler
Caz yapmaya gerek görmüyorum zaten![]()
Fotoğrafları koy görelim diyorlar sende gerek yok uzamasın diyorsun.
Madem koymucaksın fotoğrafları o zaman kuyuya taş atma
Resim koymak uygun gelmiyor diyosunda araba şöyle böyle diyip hem insanların beklentilerini değiştiriyorsun hemde araç sahibini yalancı duruma sokuyorsun.
Araç kazalıdır değildir bilmem onlarıda savunmuyorum tanımam ama elimde fotoğraflar var araç kazalı diyipte sonra geri çekilmek yanlış.
elinde olanı paylaşmalısın ki böyle bülöf yapıyormuş konumuna düşmeyesin
herif şimdi çıksa gerçekten bilmiyor belki hani kardeşim göster benım arabam öyle böyle değil dese yeri bunlara mahal bırakmamak için en güzeli lafının gereğini yap ki kimse kendi kafasında senaryo uydurmasın
Tech Müftüsü , sen herkese diğer Dünya'yı düşünsün diyorsun.
Aracı bir tek detayıyla bilen sensin , elinde fotoğraflarıda var hadi yayınla bizde aydınlanalım , herkes aydınlansın.
arkadaşlar konu uzamasın tamam ben mavi ile ilgili bilgi ve resimlere ulaştım lütfen kimse kırıcı olmasın gün gelecek herkes yüz yüze yazacak![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)