bu fotodaki RS in anası bellenmiş.. :icon13: :icon13:
Printable View
ne girmiş buna böyle ya?
gerçekten bu halde bir aracın kazası şudur deniyorsa gerçekten ayıp. ama shell sende fazla sinirlenmişsin.
sadece resimleri koysan hiç bişey yazmasan bile kapak olurdu temiz araç diyenlere. abartmışsın biraz sinirle yazıp.
Bir taraf aracımız kazasız dedi , diğer tarafta aracınız kazalı foto var koyarız şöyle böyle dedi
O kadar laf salatası yapcaklarına baştan koysalardı.
Yiğit kerim'in cevabını bende çok merak ediyorum bakalım ne dicek
Konuyu takipteyim shell başka niklerden girerse onlarda uçucak
yazmayim dedim de artik yazmak lazim,
Bu ara bu tarz olaylar cok artti
Gecen bir EVO ilanina 3 tane resim koydular, araba resmen hosafa donmus sadece 3 parca boyali demisler
Simdi de bu RS tuzu biberi oldu, bu kadar agir hasara sadece bagaj kapagi degisti?
Hepimiz birbirimizin yuzune bakiyoruz.
shellin konuşma tarzı yanlış o bariz belli. ama selçuk bu araçta var bişeyler dediyse altından bişey çıkar mutlaka boş atmaz pek.
heralde sahibinin doğruları söylemesini bekledi. keşke beklemeseydi. bu tür konularda kimseye acımamak lazım. yalan söylüyorsa direk yalanını ortaya çıkarmak şart.
Senin doğrun sana kalsın , ben kendi doğru mu yazdım.Kime ne?
LOW boşver bunları resimlere bak şahaneler hepsi
Ak kara belli oldu
Gider yapan arkadaşlar nerdeler ?
Şimdi dün burda kalkıp Selçuğa laf atan vatandaşlar hani nerdeler... ?
Utanmıyorlar mı insanları kandırırken söyledikleri sözlerden, Bu ne biçim iştir ya...
Resimleri gördüm eyvallah , bende en başından beri koyda ak kara belli olsun diyordum anlaşamadık bir türlü..
Yalan söylüyorsa biri açık açık vurmak lazım yüzüne
bende onları merak ediyorum nerdeler ?
belki onlar da kazanın böyle olduğunu bilmiyorlardı.. "ulan nasıl oldu da böyle pert bir arabayı aldık, tokatlandık" diye kendilerine kızıyorlardır...
Bencede olabilir diyecem ama geçenlerdede yine bir typer aldı arkadaşlar galiba samsundan istanbula giden siyah olması lazım..mutlaka biliyolardır hesaplı olduktan sonra almışlardır..ne diyelim her malın bir alıcısı ve bir değeri vardır bu fotoğrafları görerek alacak insanda hesabını yaparak alır milletin ticaretine karışamayız:icon_tup:
Araba Antepte kaç el değiştirdi?
Eğerki öyleyse haklısın
Bu aracı Antepten aldılar bu şekilde
Sonra satıldıysa bilemem ama bu kadar bilmeden atıp tutmıycaklardı