Abi bizim ballar da yalan oldu ya hadi bakalım. Eğer S2K sını bana 65 e satarsa affederim onu :hehe:
Printable View
bastan güzel güzel yazıyordun arkadasa ama sen müftümüsün cart curt bilmediğin konu varsa derine girmicen ozaman. alttan belitmeye çalıstı arkadas durumu illa resim koy die kendinizi yırttınız.. buraya arac hakkında bilgi yazanlar insanlar dün rs sahibi olmus kişiler değil. neyi varsa yazın bilmiyorsan yazma. insanlar para veriyor yol gidiyor v.s v.s okadar neyse dahada bilmediğin arabanın arkasında durmazsın artık.
yazmıyım diyorum şu antep arabaları için ama yazıcam artık.şu memlekete ne kadar hatalı pert araba varsa antep'ten çıkmaya başladı.antepten vti gti tarzı araç alırken herkes dikkatli olsun.bir ara sahibindende 6-7 tane vti vardı antepten satılan.burda birileri fena rant sağlıyor.ben şahsen bmx bisiklet bile almam ordan.
taytay , Arkasında durmak ?
Aç bak bakalım ne demişim , gözün kör değilse görürsün.
Kimsenin aracına kefil olmam , kimsenin arabasınında arkasında durmam.
Kimse de benim aracımın arkasında durmasın.
Evladı babasından saklıyor değiştirdiği parçanın tekini , niceleriyle karşı karşıya hayat neyinin arkasında duracağım.
Bir demir parçası için kimsenin vebalini üstüme almam , işlediğim günahlarım kendimi yakmaya yeter.
Dediğim tek kelime araç ciğerli yürüyor cıncık olmasıda beklenmesin demiştim bu kadar olduğunu bilsem gelip burda bilmiyorum demem.
Evet söylediklerimin yine arkasındayım Müftü müsünüz ?
Evet resim koy diye yırtındım çünkü bende ne halde olduğunu bilmiyordum öğrenmiş oldum.
Araç sahibinin yakın arkadaşı dün buraya yazdı gelirse gerekeni de yazar.
Gerisini bilmem.
2-3 sayfa önce konustuklarına bak anlarsın ;) baskalarından gaz alıp burda millete sacma sapan yazma gider yapma müftü falan değil kimse bildiğimiz araba hakkında yorum yapıoruz bu topic clio rs srogusu değilmi ? o sarı rs sorgulanmamısmı o zaman bu forumda araca hakkında yorum yapan herkez müftü, imam .
müftü olmasına gerek yok yok yalanın haramın günah olduğunu söylemesi için o konuda haksızsın. ayrıca dediğim gibi kimseyle tartışmayı sevmeyen biridir selçuk. o yüzdende sahibi sandığı yiğit ve diğer yazan arkadaşın itiraf etmesini bekledi sanırım.
ama büyütülcek bir durum yok zaten senle ilgili. ama yine söylüyorum yaşının 18 veya 30 olması birşeyi değiştirmez. yazdığı yazıdan herkes aynı şeyi anladı hemen hemen.
sanki araç kendi arabasıymış gibi, sadece bagajı değişti diyerek itelemeye çalışıyormuş durumuna düştü. bu konulara dikkat etmedi hatalı olduğunuda anlamıştır bence. artık daha dikkatli olur heralde.
resimler yayınlanmadan önce antep tayfası her kese saldırmış resimler ortaya atılınca deve kuşu gibi kafalar kumda.
bu işler bir fısıltı ile başlar kulakdan kulağa yayıldıkça ağızdan ilk çıkan cümle yavaş yavaş evrim geçirir ve konu bu noktaya gelmeseydi son kulağa fısıldama 3 parça boyalı kaza değişen yok şeklinde olabilirdi
Öbür dünya'yı düşünün , ağzınız eğrilir çarpılırsınız vs. söylemlerinize söyledim müftü müsünüz diye?
Kimseden gaz alıp yazmıyorum bak yine yazıyorum gereken gibi.
Benim başımın ağrıyacağı birşey yok , kafam saat gibi tıkırında.
Gönlümde çok rahat benim gördüğümü Dou'da gördü bu forumda 3-5 kişi dahada gördü araba ciğerli dedim bundada zerre gram eksiklik yoktur geri kalanında beni ilgilendirmez.
O çocuk bile bile yalan söylürsa günahı kendi boynuna.
Müftülüğünü yapmak size düşmez , siz bildiğiniz ortaya koydunuz geri kalanı vicdan muhasebesi eğer ki bilerek yalan söylediyse.
Arabayı biliyordun ne diye sorguladın ?
Sen sormadın sarı Rs nedir diye?
bak hala müftü falan bişiyler dior ya kim çarpılıyor ne oluyor konuyu hangi boyuta çekmeye calısıyorsun arkadasım sen ?.
bu arada ben rs i falan sorgulamadım bana diyorsan . hatta ben fRk nickli arkadasa özelden attım arabanın neyi oldugunu buraya yazıp yanlıs anlasılmasın die.
sanırım ankardan mı gitti o muhabbete takıldın bi tane daha vardı kafamda süphe oldu yanlıs hatırlamısım. ondan bahsediyorsan .
:D:D:D Konu dünle bugün çok farklı boyutta..:rolleyes::cool:
Yazmak istemiyorum dünden beri , yazarak anlatıldığında yanlış anlaşılmalara neden olabiliyor , aynı düşünceye sahip kişiler farklı algılanabiliyor.. Konunun özü şu , yiğit arabanın sahibi değil ne kadar kazalı aldık topladık gazlamak için motor yaptık desede arabayla bir alakası olduğunu sanmıyorum , bu iyi niyetli yaklaşımım yada her şeyi biliyordu yalan söyledi.. Srdralc ninde kötü niyetli olduğunu düşünmüyorum , sevdiği bir kardeşini korumaya çalışmış , zaten resimleri görünce şaşırdığını kendide belirtiyor , avatarında kırmızı bir 106 olan arkadaşda vardı , servis lerin olduğundan bahseden , arabayı zorla satmadıklarını paraya ihtiyaç duymadıklarını belirten , oda aynı şekilde yiğit e destek olmuş ama bu arkadaşların hiçbiri arabanın sahibi değil.Araç sahibi gereken açıklamayı yapar , araç sahibine sorıyım , araç sahibi typeR aldı gibi cümleler bu yada bu araba ile ilgili başka konularda var , arabanın sahibinin bu mevzulardan haberi bile olmıyabilir.. Ha bu arada bu arabanın motoruda bitikti , yani daha iyi yürüsün diye motor yapılmadı , yapılıyorken daha performanslı olacak şekilde yapılmıştır.. Selçuğa haksızlık yapmayın , adam kötü dedi , yöneticisi olduğu sitenin database inden fotoğrafları alıp burada yayınlaması banada çok doğru gelmiyor, sonuçta ciddi üye sayısına sahip iki farklı websitesi.. Ben Selçuğa 10 tane clio rs sordum hiçbirinde yanılmadı (bu araba dahil ) saolsun.. Shellkolik kızmış argo yapmış , uzaklaştırılmış , bence bu adamı zivanadan çıkartan Yiğit inde aynı cezayı alması gerek.. Bide şu açıdan bakın , 12.000tl ye VE , SS , ZY , WhiteRS (plakası aklıma gelmeyen düzgün RS sahipleri kızmasın :) )gibi arabalar zaten imkansız , biri çıkar 10.000tl verir proje arabası yapar.. Olayın özü araba pert ten çıkma ciddi kazalı az daha dişini sıksa hurda olacakmış , sorgulayan arkadaş cevabını aldı , bu bilgilerden sonra işine yararsa alır.. Araba sorgulanmış Selçukta bilgiyi vermiş , tarzı şekli zamanı çokta önemli değil.. Detaylara inip gider yapmaya kalp kırmaya gerek yok.. Bence konu amacına ulaştığından kilitlenmeli..
eyvallah arkadaşlar ben merağımı giderdim gerçi burda bi aile faciasına sebep olmuşum ama herşey anlaşıldı
Boşver Farukum bende niyetlenmiştim iyi oldu akıbeti öğrenmek.
10.000 olsaymış iyimiş.