1.6 16V Tek kapı var düşünmezmisin :D hemde sıvı sarı :D
Printable View
1.6 16V Tek kapı var düşünmezmisin :D hemde sıvı sarı :D
kişisel meselenizi Gaziantep'e maletmemeliisn...burası 2 milyon nufusu olan türkiyenin 6. büyük şehri, ve pazarıda oldukça geniştir....
sahibinden.com da aracın pazarı belli, fiyatta ortada parası kadar araba almak isteyen, gelir baktırır iyi kötü her neyse bi karar werir, arabaya faiş bir fiyatta yazılmamıştır. diğer yorum yapan arkadaslarada soruyorum, sizce arabanın fiyatı nekadar olmalıydı?
arabanın parasına laf etmedik konuyu başka yere çekme.birsürü araba sayarım ben sana pert olup antepte toplanan.kötü birşey demedik antepten alırken dikkat edin dedik.benim anteplede kişisel meselem yok ayrıca.burası forum ortamı herkes kendi fikrini yazar.bende takip ettiğim kadarı ile kendi fikrimi yazdım.değil vti gti BMX bile almam.benim görüşümde seni bağlamaz.herkes sabit görüşte olsaydı forum olmazdı dimi?
Cidden o gaziantepliler susmuş falan diye saçma sapan yorum yapan arkadaşlar neyin kafasını yaşamış anlamadım hepimizin giripde buraya ille o araçla ilgili birşeymi yazmamızı bekliyorlar. Az önce Oto yıkamama aracın sahibi geldi KONUYU GÖSTER'dim giripde buraya yazarmı bilmem ben konuşurum dedi baktı inceledi gitti. Burda millete olay lazım bilindik gevezelikler saçmalıklar vs. konudan sapmalar bilmeden konuşmalar. Bende konuyu okudum ama bakın şuana kadar birşey yazmadım önce sahibine gösterdim sonra fikrimi yazdım. Tekrar söylüyorum antepliler sustu vs. gibi çocukca şeyler yazmanın alemi yok burda bir konuda istanbullu bir adam size cevap vermeyincede bütün istanbullular sustumu yazalım girip buraya? Herkese allah herşeyin en hayırlısı nasip etsin her malın bir alıcısı vardır..
Memleket meselesine getirmeyelim olayı , niceleri de geçti burdan.
Kimsenin kafasına zorla silah dayanarak araba satılmıyor burda , herkes istediğini ve beğendiği alıp gidiyor.
Bir dünya arabamız Kayseri'ye gitti overblack ordan da bisiklet alma ha sakın , sen kendinden korkup kazıklanırım diye korkuyorsun galiba.
Kendini bilmen esefli bir davranış.
Serdarım boşver ister alır ister almaz olmassa bizde bursa'dan almayız orası arabadan ziyade başka konularda sıkıntılı anladın sen... :icon_tup:
Edit : Memleket muhabbetine dönmesin bencede zaten... Kimsede zorla gelip antepden araba almasın ben ortada bir sorun görmüyorum
[QUOTE=overblack;2173137]ne sıkıntım olcak? konuyu açan kişi kardeşim kadar sevdiğim birisi.istediğimi yazarım.bende sıkıntı yokta sende yara var sanırım.[/QUOno no verde sıkıntı varmı yokmu anlayalımm...
araç sahibi benim sıkıntısı olan sorusu olan 5544159248 beni ara sın burdada küfürlü konşanlara......!
Yalnız o sarı RS i kim topladıysa helal olsun iyi toplamış :)
[QUOTE=aTaBeY;2173171]Serdarım boşver ister alır ister almaz olmassa bizde bursa'dan almayız orası arabadan ziyade başka konularda sıkıntılı anladın sen... :icon_
:icon_tup::icon_tup: