User Tag List

Sayfa 3/3 İlkİlk 123
46 sonuçtan 39 ile 46 arası

Konu: askerden Gelip Teskere aldıkdan sonra sefer yoklaması ?

Alican - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı serkan6606 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    vuu neresindeydin ? ben merkez komutanlıgındaydım sanırım o zamanlar yarbay mehmet yalcınmıs merkez komutanımız su ankı tugay komutanımız selcuk bayraktar oglu o zamanknin adını unuttum 2009da göreve baslamıs sanırsam

dayı bu hem askeriye hem devlET ben 17 milyon noktata nokta küsür maaşımı almadım diye emre itatsizlikden tutanak yedim adam kuruşun hesabını bile yapıyo düşün artık yani :s o yüzden yusuf yusuf atıyom bana hiç bişi tebli etmediler kaybol gözüm görmesin didi bçvş
    Tugay komutanı şuanki Genelkurmay Başkanlığı Genel Sekreteri Tümgeneral Ferit Gülerin şöförüydüm

h.guroglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    vuu neresindeydin ? ben merkez komutanlıgındaydım sanırım o zamanlar yarbay mehmet yalcınmıs merkez komutanımız su ankı tugay komutanımız selcuk bayraktar oglu o zamanknin adını unuttum 2009da göreve baslamıs sanırsam

dayı bu hem askeriye hem devlET ben 17 milyon noktata nokta küsür maaşımı almadım diye emre itatsizlikden tutanak yedim adam kuruşun hesabını bile yapıyo düşün artık yani :s o yüzden yusuf yusuf atıyom bana hiç bişi tebli etmediler kaybol gözüm görmesin didi bçvş
    tmm ozaman sen nediye kurcalıyonki bukadar boşver kurcalama kalsın ölece
    Alıntı Low-Rider Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    japonlar 2 tur atıp soğutmak için kenara çekilirken bmw ler tapagaz dönüyor

despe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı despe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    benim var seferberliğim. denizli uzman erbaş yerine çavuş yazıyor olması lazım

bende 82-1 yaptım askerliğimi. askerden geldiken sonra 1 kez gitmiştim birdahada gitmedim. o süre içinde hiçbiz ceza gelmedi.
    evet bu konuya bi güncel çekelim

dün karakoldan aradılar ve uğramam mı söylediler.

askerlik yoklamam mı yaptırmadığım için 24 tl ceza ödemem gerekiyor

cezayı ödeyeceğim, memur vergi dairesinden ödemem gerktiğini söyledi. vergi daireside bana uzak sayılır. bu ödemeyi internetten yapmanın yolu var mıdır ? e-devlet şifrem falan var.

benim yerime bir başkası gitse bana verilen kağıt ile birlikte, bu cezayı ödeyebilir mi ? yoksa sadece benim mi gitmem gerekir ?
    MTM-PROSTOCK GARAGE
    Alıntı Maxiboost Nickli Üyeden Alıntı
    oynama olm arabayla oyuncak gibi turbo yap dedik garip garip ecu lar bağlıosun

DENON - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ver parayı bana ödeyem senın adına netten bırcet, yada ödemeyem senı atsınlar içeri kurtulam senden ahsuhau

CNC MACHINE WORKS
    CUSTOM TUNE PARTS

turbo&quattro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Valla askeriyeden neyin ne zaman gelecegi hic belli olmaz..Teskeremi aldiktan cok uzun sure sonra almadigim 3-5tl maas icin bisiler gondermislerdi PTT den gidip parami almistim

OnurD. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evi taşıyorum, evrakların arasında buldum seferberli kağıdımı Hersene gelecem diye bide altına imzamı çakmışım.

Alıntı B.Aktepe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    http://www.msb.gov.tr:85/HTM/GEN/YDKYOKFRM.htm

formu doldurup askerlik şubenize faks çekin, yoklamanızı yaptırmış olursunuz. 41 yaşına kadar her sene yaptırmamız gerekiyor okuduğum kadarı ile.
    Formu indiremiyorum.
    Fusion35 ------> OnurD.

serkan6606 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Fusion35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Evi taşıyorum, evrakların arasında buldum seferberli kağıdımı Hersene gelecem diye bide altına imzamı çakmışım.

Formu indiremiyorum.
    askerlik subenize mail atın onlar sizi yonlendiriyor bana bu formu doldurum email atın diye bi mail geldi bende doldurup yoladım eposta adreslerine sanırım olmusdur asker subenizin e posta adresini asaldan alabilirsniz

edit bu forumda oluyor .

http://www.google.com.tr/url?sa=t&so...ubpq_A&cad=rja

cemsultan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    abicim peki maliyeye hiç işiniz düşmedimi emlak vergisi dukan vergisi araba alırken felan filan orda cıkmıyormu o galiba o cezayı direk maliyeye gönderiyolar orda kalıyo ödemezsen ancak maliyeye bir işiniz düşerse o para karsına cıkıyo bide zaman aşımına ugramayıp katlanabiliyormu
    Valla onca araba aldım sattım çıkmadı, zaten son vergi affında ana parası 120 tl ve altındaki idari para cezaları (trafik cezaları da dahil) otomatik siliniyor, o da silinip gitmiştir zaten.
    - 50 km/h hızla giderken 27 metre ilerideki yayaya çarpmadan durabilirsin, 60 km/h hızla aynı yayaya 44 km/h hızla çarparsın.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)