İstanbulda bir film çekilse rolling hakkında bizim siteyide içerse varya izlemiyecek kişi kalmaz diye düşünüyorum..Atar-gider-kokar hepsini barındırıyor![]()
Bu seriyi bozuyorlar gitgide.
valla çıksın artık ızleyelım 2.5 saat once daha hızlı daha öfkelı2 21.kez ızledım artık bu çıkanı kac kez ızlerım bılmıyom![]()
onlarda akıllandı sanırsam 3.0 crdi 300 c lerle iş görür olmuşlar (çiplimidir acep)
atın iyisine ''Doru'' yiğidin iyisine ''Deli'' derler.
soundtracklarını dinledimde pek hareketli başarılı gelmedi inş film iyidir![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
valla 7-8 de iyice taşıyıcı kıvamına gelir film şimdiden filmin konseptinde ciddi sapmalar var bile yakında silvester stallone gordon statham falanda girer diye bekliyorum![]()
Cuma gösterimde sinemalara hücum
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
dün kaybedenler klübüne gitdim nejat işlerin erkek erkeğe gidilip kaynatılacak bi film bu arada
o sırada fragmanı cıktı fast5 filminin tek espirisi Rio'da geçmesi galiba ya araba sahneleri cidden azalmış ya da fragmanda koklatmıyolar![]()
Bu akşam gidip alıcam bilet.Film Türkçe dublajmı yoksa altyazımı bilen varmıdır ? Bu arada film 3D Değilmiş.
haloyoo soyluyum benı gotursun
toplanalım gıdelım desek nasıl olur
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)