Sirkeci ve kadikoyde var...
Biara sahibinde ve hepsiburda mi ne,orda da vardi...
Ama kesin cobra alin...
Sirkeci ve kadikoyde var...
Biara sahibinde ve hepsiburda mi ne,orda da vardi...
Ama kesin cobra alin...
Rns 510 Teybim wardı Scirocco'da radar olan yerleri işaretlemiştimgelmeden görüyordum radarları
Şehir girişlerinde biraz hızınızı azaltırsanız radar cihazı almanıza gerek yok zaten radar yazıyorlar kocaman tabela koyuyorlar bunuda anlamış değilim
![]()
Aquila non captat muscas!
b16vtecturbo#gizlituning #hondateam#cilacılaranlamaz
o tip cihazlar yurt dısında var bazıları uyarı verdiginde çok geç oluyo radar seni yakalamış oluyor ama önceden haber veren veya hızı düşük gösteren cihazlar olgugunu duymustum radara sinyalinin yönünü deşitip kendi ayarlı sıklıgında sinyal gönderiyomuş
ama biz atadan kalma aynaya cd asmaya devam edelim![]()
yanlız bu cihazları tespit edip yakaladıklarını söylüyorlar doğrumudur ?
[I]CORVETTE C7 Z51 STINGRAYBMW X3 SDRIVE
cobra'nın 3 çeşit modelini kullandım hiçbi işe yaramıyor %100 diye bişey yok birleşik devletlerde yasal olan yerlerde kullanılıp test edilip gelen cihazlar buraya geliyor 10 radarın 7-8'ini gösteriyor ama o göstermediği 2-3 sana kapak olabilir ha bide saçma sapan ötmeler falan....
şehir dışında çok daha iyi çalışıyor ama nasıl olsa %100 ona güvenip gaza basamıyacağına göre gene gözlerine güven devam et.
bi arkadaştavar bu cobralardan. ıvır zıvır herseye calıyo.devamlı yavaslamak zorunda kalıyosun makına ottukce.her ottugunde yakalanmamak ıcın fısten sokup cantaya atıyosun flan bı suru dert.
Uzun suredir kullanan arkadaslarim var.
Ozellikle sehirlerarasi yollarda kesin sonuc veriyor.
İvir zivir otmesine alismak gerek,neyin radar neyin verici oldugunu zamanla anliyorsunuz.
Malesef Turkiyede sinyal kirliligi had safhada.sehir icinde kullanmak dert ama sehirdisi icin tam cozum.
11 yildir kullanan arkadaslarim var,senede 90-110 bin km yol yapiyorlar ve 3-4 radari ancak vardir...
çok yol yapan bir arkadaşım var o kullanıyor. cobrayı 10 senesi vardır rahat, cihazı ilk aldıgınızda radar kurulu bir mekandan 10 veya 20 defa geçin radar cihazına nasıl öttügünü iyice kafanıza yazın, sorunsuz kullanırsınız.
bu cihaz kızıl ötesi ışınlarıda okuyor her şeye ötüyor dediginiz bankalara, alışveriş merkezlerine, döviz bürolarına, kısacası güvenlik duvarı olan mekanlara ötüyor ama radara farklı bir tonda ötüyor.
cihazı uzun yolda kullanırsanız çok işinize yarar unutmamanız gereken ise cihaz radar için öttügünde sizde çok kısa bir süre içinde radara girmiş olursunuz, eger önünüzde araç yoksa düz bir yolda 2 kilometreden radar sizi okurokuyuncada canınıza okur
en güzeli ve güvenilir olanı, otoban hız kurallarına uyarak seyahat![]()
Çok bilmiyecen, Bir bilenede sormuyacan, bileni bulmuşken yaptıracan
arkadaslar biz coyote marka radar cihazı kullaniyoruz.herseyden önemlisi yasal,araba radarini ve sabit radarlari çok rahatlikla buluyor.ilk makineyi alirken 175 euro ödüyorsunuz ilk 4 ay bedava sonraki aylarda 12 euro abone parasi ödüyorsun.suan belçikada 80 bin kisi tarafindan kullanildigindan bahsediliyor.size youtube dan buldugum videoyuda eklemek isterim.
YouTube - mini Coyote Radarverklikker (VRT-journaal 06/05/10)
artık cihazın sesine bakmaya gerek yok. cihazlar güvenlik kamerası , sadece hız gösteren tabela, sabit radar , gezici radar vs. ekranında gösteriyor.
Bu linktekide Cobra ama düşük bir modeli. Bende uzun süredir Cobra ve Whistler kullanıyorum. Kabaca ve kısaca açıklamak gerekirse 2 tür antiradar cihazı var.
1. Modeller drek polis radarını bloke ediyor ve sizin hızınızı tespit edemiyorlar. Bu modeller nerdeyse her ülkede yasak.
2. Modeller ise sadece radar var uyarısını size iletirler polis radarını bloke etmezler. Bunlar çoğu ülkede serbesttir yasak olan birkaç ülke arasında Fransa Yunanistan ve Türkiye yer alıyor.
Bir çok marka ve modelde satılırlar band sayısı ve diger detaylar antiradarın radar yakalama şansını yükseldir düşük modeller arasında en iyilerinden biri Whistlerdır ve Cobradan daha iyi gibi görünüyor. Yüksek modeller arasında Whistler ve Cobra eşit gibiler. Birçok değişik model kullandım hala kullanmaya devam ediyorum.
Şehir içinde kullanımı cok rahat değildir cünkü her türlü lazerli otomatik kapılar güvenlik sistemi kurulu yerler antiradarı aktivleştirir bundan dolayı her köşe başında ötebiliyor. Fakat uzun yolda yanılma payı yok gibi birşeydir.
cobra xrs 9930 kullanıyorum 2 senedir
öncesinde beltronics ve whistler kullanmıştım her ikisini çok isteyen birine satmıştım
en iyisi cobra bence, şehir içi ota b.oka öter vaziyette hissedebilirsiniz çünkü bir dünya sinyal algılıyor
ama şehir dışında fazlasıyla işe yarıyor
livin' on the edge
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)