renault 25 . toyota cressida , hastası haricine satamazsınız :) aslında tam projeliktir 1-2jz koyup makam drift yapılabilitesi yüksek bi alettir kendileri :D
Printable View
renault 25 . toyota cressida , hastası haricine satamazsınız :) aslında tam projeliktir 1-2jz koyup makam drift yapılabilitesi yüksek bi alettir kendileri :D
japonyanın 90lı yıllardaki makam aracı ne de olsa kendileri :D çokta zevkli olur diye düşünüyorum, bi elde viski ağızda puro kemerler takılı arka koltukta kol dayama da açık şekilde yan yan viraj dönmek :D
200sx te satması son derece zor bir araba ben 5 günde sattım tamamen şans ve fiyatla ilgili bir olay
2 sene önce chrysler pt cruiser satmış adamım hemde 2.4 :D
burda yazılan bir çok arabanın sanırım kör alıcısı benim :) volvo 440 çok hoşuma gitti, omega düz vites olsun alırım citroenler zaten efsane gözümde koleksiyon için durabilir cressida ilerde cidden düşünüyorum bir aksilk olmazsa ya altima yada cressida alıp yapıcam, son sahibi olunucak arabalar petrol krizi sonucu üretilen çirkin 3.0 altı amerikanlar, ford scorpio, fiat croma, multipla,daihatsu applause gibi birşey,rus arabaları moskoviç vs. çin arabaları bu saatten sonrada almam dediğim araç işe pejonun bu 7 li modelleri haftaiçi bile nissanı kullanıyorum pejo yüzünden
Pt satildiysa, her arac satilir!!!
http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:A...Sq0y6s4r-jzyka
bole bı arabaya ıhtıyacı olan yokmu basımıza bela oldu:D
grand cherokee 5.2lt allah islah etsin diyorum sadece. O araba olmasaydi okul hayatim boyunca calismama gerek kalmazdi sanirim
grand cherokee 5.2lt maşşallah bu harbiden satılmaz düşmanına hediye edecen :D alacak karşılığı verecen yada borcun olacak haczeddireceksin.. yada pert :D ama satamazsın
altima, rover ın bilimum modelleri ,scorpio, omega aklıma gelen araçlar.
BU arada s40 ları çok beğeniyodum 2. eli niye böyle sıkıntılı anlam veremedim.
2004 model hyundai getz dizel eli yüzü düzgün bir otomobil 13.000 lraya 1-2 haftada satılırmı?
http://img.donanimhaber.com/upfiles/...B18F6F0BA1.jpg
Al Elinde Kalsın :D