vay lan iyi taktik bak :hahaha: bi düşüneyim ben bunu :D
Printable View
ben bu sitede belkı 100 kişiden parca aldım 100 kısıye parca sattım biri cıksın desin ki imam bana yamuk yaptı , bana yapılanın yanlış olduğunu düşünüyorum
yok aslında yine mesele olmaz, yusuf bunuda sorun yapmaz.
ama adam malzeme aldı diye arabasındaki parçayı söküp satılığa koydu, hem boşa vakit kaybı hem emek kaybı hem para kaybı.
madem satacağın parçanın yerine koymaya bişey yok, neden malzeme boşa çıkmadan satışa koyarsın, burası saçma.
şimdi bunlardan aldıgım malzemeyı aldık diye görerek emrenın dedıgı gıbı aracımdakı malzemeyı satılıga cıkardım ve anlaştık gibi bişey bendemı bu ınsanlar gıbı yapayım şimdi benım malzememı alan arkadaşa , mecburen oem parcayı takıp yeni ürün bulana kadar kullancaz ben sözümden hiç dönmedim dönmemde
senin orjinal headers ı sat onlara bırçet :D
ben alışverişe aracıyım sorun ile ilgili beni bilgilendir sıkıntın neyse hallederim demiştim sana.ürün gelmedi diye msj atmışsın bende hemen yasini arayıp haber verdim oda kargoluyorum dedi.
sizde zaten yasin ile konuşuyormuşsunuz sana yasinin telefonunuda verdim hatta ürünü almadan önce 4-2-1 mi diye arayıp konuşmuşsunuz.o saatten sonra benim bi işim kalmadı aranızda konuştunuz hallettiniz mevzuyu sende yasinin telefonu var neden arayıp halletmiyosunuz.
tamam yapılan doğru olmayabilir ama dolandırıcılık yapılmış gibi konu açmanın anlamı yok kardeşim paramı geri yatır dediğinde eğer yatırmadıysa bu sorunla ilgili mantıklı bi açıklaması yoksa eyvallah derim ama bu yazdıklarınla ilgili üstüme alıcağım tek şey başkası adına konu açmamdır alışveriş sonrasında seni satıcı ile birleştirip aradan çıkmışım sanada bi sorun olursa msj at hallederim demişim daha yapıcak bişeyim yok...
şu konuda bile geyik çevirmeye çalışıyorsunuz oha
hocam sen benımn kalbımı kır mesele değil k20swap kım kı ben tanımıyorum o söylediğin vatandaşı
konuyu uzatmadan çözüme kavusturmak en mantıklısı beyler