Ticaretine kefil olmayacağınız ADAMLARA ilan açmazsanız kimse sorun yaşamaz.
İnsanlar burda size güvenip birşeyler alıp birşeyler satıyor.
Printable View
Ticaretine kefil olmayacağınız ADAMLARA ilan açmazsanız kimse sorun yaşamaz.
İnsanlar burda size güvenip birşeyler alıp birşeyler satıyor.
işte benım dıyecegim odu kii, biri adına bişey satıyosanız onun yaptıgı yamuktanda mesulsünüz
Benimde başıma çok benzer olay gelmişti, sorun yaşadık fakat sorunu halletmiştik.
Konuya uzaktan bakarak şu yorumu yapabiliyorum;
Burada yanlış olan şey, malı hazır etmeden satmaktır. Etik olarak satıcı parasını aldığı malı anında göndermelidir. Madem aracın üzerinde, madem sökülemiyor madem oem parçası yok o zaman satılık ilanı açılmamalıydı diye düşünüyorum.
Parası geri alınsa bile bu durum zaman kaybı ve sinir bozmaktan başka birşey değil bence.
Umarım taraflar anlaşır problem çözülür.
Ortamı germeyin halledilmeyecek sorun değil sitenin müdavinlerindensiniz uzatmadan halledin arada olur butür olumsuzluklar.
peki kardeşim...
sana ürünün benim olmadığını belirttimmi? belirttim.
ürünü satan adamla seni görüştürdümmü? görüştürdüm
siz aranızda konuştunuzmu? konuştunuz.
yine bi sıkıntın olursa haber ver kardeşim hallederim dedimmi? dedim
ürünle ilgili sıkıntı çıkarsa paranı geri yatırtırım rahat ol dedimmi? dedim
dün bana ürün gelmedi diye mesaj atmışsın işi gücü bırakıp yasini aradım bu işi halledin adam ürün bekliyo dedim.oda ben mesaj attım ona dedi bende çok üstüne düşmedim konuşuyosunuz diye...
ürünün sahibi neden kendisi konu açmıyor ?
bence senin mal başka ellere yar olmuştur bırçet, bulunamıycak bi parça değil çünkü :)
mesele para değil ki , sen bunu anlamıosun, sızden kesın aldık dediğimiz ürünü takacaz dıye kendı headersımızı sattık headerssız kaldım
bendemı sızın yaptıgınızı yapıp sattıgım adama vazgectım kıl oldu yün oldu diyeyim kardeşim
BAR22 , Şahsına yazmadım genel olarak bir kanıdan bahsettim.
Demogojiyle bir alakası yok ki bunun sadece net şekilde ifade ettim sonuçta adam arabasını boşaltmışta olabilir ki malzemesini satmış.
Bazen para herşeyi çözmüyor bunu herkese net biliyor.
kendi headersını sattığını gördüm hatta onu görünce aldın diye düşündüm...
neyse uzatmanın anlamı yok başkası adına ilan verdim sorumlusu benim ama her türlü bilgiyide paylaştım.yinede kendi adıma özürdilerim seninle daha önce alışverişimiz olmuştu diye hatırlıyorum yine vtec 2 için ben seninle bi sorun yaşamadım.kusura bakma...
yanlış duymuşsun o zaman.
ibrahim kısa'nın bu konuyla alakası bile yok.
koltukları söktü verdi arabaya koyduk senin kuzenle biz aynı yöne o da kendi yoluna gitti;)
ortada yanlışlık olmasaydı yazmazdık dimi.
neyse son postumdur.
herkese keyifli forumlar umarım sıkıntın çözülür denon.
ürünün sahibi niye konu açmıyor başkası açıyor?
daha önce sicili olmasa açardı heralde öyle tahmin ediyorum