9-10 nisan tarihlerinde 1.4 110pslik model için test sürüşü günleri olacak
2012 ocak ayında alınabilir bir arabao zaman fiyat ciddi düşer..
dün 2011 accent era gördüm bu kasayı acaba ne zaman makyajlıcaklar dedim demeye kalmadı olay çözülmüş![]()
Faruk Kartal
benim asıl beklentim elantra bu kasayı acaba getireceklermi tr'ye ?
bilgisi olan varmıdır
Yeni Hyundai Elantra! - 2011 Hyundai Elantra / Avante Foto Galeri ..
Faruk Kartal
Aracı otomatik vites, düz vites mode ve prime paketli olarak ben test ettim. Araç gerçekten beklenenin üstünde kaliteli ve sunduğu donanımlar akranlarına göre yeterli seviyede. İç malzeme kalitesi ve konforu samimi olarak söylemek gerekirse satış değerini hakediyor.
i30 da kullanılan 1.4 109hp motor biraz daha geliştirilerek bazı değişikliklerle yakıt açısından daha cezbedici hale gelmiş durumda. Daha sonra gelen bültenlerden detaylı şekilde aktarırım buraya. Ayrıca dizellerde 1200kg gibi ağırlık varken 1.4 benzinli ağırlığı 1080 - 1110 aralığında değişiyor, 139nm torku mevcut. İlk 3 bakım olarak yağ filtre vs gibi bakımları ile check-up ücretsiz olarak alıcılara sunulacak. Bütün speclerde triger zincir olarak üretilmiş. 5 yıl yada 100.000 km garanti süresi, 5 yıl yol yardım hizmetide gene alıcılara sunuluyor.
09/04 - 10/ 04 bu Cumartesi ve Pazar günü bütün Hyundai bayiilerinde test sürüşü aktiviteleri olacak, katılmanızı tavsiye ederim. İlgilenenler için ek bilgi olarak kayıt yada ön başvuru gerekmiyor.
1.4 Mode - 33.900 TL
1.4 Prime - 36.900 TL
Elantra Türkiye'ye bu sene sonlarında giriş yapacak
Tam tarih hatırlamıyorum ama Veloster modelide Türkiye'ye gelecek araçlar arasında.
"Hiçbir ülke yoktur ki, kendi içerisinde bizim kadar hain yetiştirebilsin.."
elantrayı sabırsızlıkla bekliyorum.fiyatı çok uçuk olmazsa almayı planlıyorum beyaz sunrofflu dizel triptronik hiç fena olmaz![]()
Faruk Kartal
"Türkiye otomobil üretmesin" dediklerinden beri gıcığım bu firmaya,otokar ve tofaşla aynı yıllarda kurulmasına rağmen fark ortada,ahh bu bizim para sever sanayicilerimiz...
Aynen bunu zaten belirtti Hyundai Ceosu, tam yazıyordum yorumunuzu gördüm. Donanımlı bir araç olmuş, çıkardığı modellerler iddalı konuma geliyor hafiften sanırım hyundai![]()
Ayıp ama şimdi. Markanın fiyatı, kalitesi yükseldikce üstüne koymayı planlıyorum ben![]()
Instagram: mutusgarage
madem mavi moda üyeleride mavi yapın. hep adminlermi mavi olcak![]()
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
bugün konya yolundaki neziroğlu hyundaiye gittim. 1,4 benzinli Blue modeli vardı. içi dışı her şeyi güzeldi taaa ki koltuk arkasında şu iğrenç plastik parçayı görene kadar. ve arabanın fiyatı 34 lira..
![]()
kia riolarda da aynı plastik parça var...
Bence plastik olması daha iyi en azından arkaya birisi oturduğunda dizlerini sırtında hissetmiyorsun. Bu durumdan dolayı çok kişinin kalbini kırdım(pişman değilim)
Dizelını beklıyorum dizelın full paketını almayı dusunuyorum veya i30 full paket alacam 2 arac arasında gıdıp gelıyorum bakalımblue fena deıl hyundai bayını ugrayıp bakacam bı ara
Bende bugün gittim,inceledim aracı.Gayet hoş göze güzel gözüken bir araç şahsi görüşüm.
Bu araç dizel mi diye sorduğumda 2 ay sonra dizel motor seçeneğinin geleceği söylendi.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)