çok iyi duruyorlar.
dayı tamam herşeyi anladım da,beyazın direksiyon göbeği nedir ya!![]()
beyaz olan çok güzel. zevkli oldukları da seçtikleri jantlardan belli.
beyazz super gercekten
ya oo dıılde kırmızıdakı jant benı bıtyırtıyo cok fena duruyo burak'aa seslenıyors burdan bu jantlardan takkkkkkkkkkkkkkkkkkkk![]()
workun üstüne tanımam![]()
Mugenpower ii diosun bende istiyorum o jantlardan ama ***** usa dan jant ithalatı zahmetli bi iş, gerçi benim arabanı üzerindeki jantlarıda zamnında usa'dan ithal etmştim ama şimdi şartlar aynı değil şimdi iiice zorlaştı. Kırmızı arabanın sahibi Jayson die bi herif miata.net den sohpetim olan bi herifÖnler 14x7.5 arkalar 15x9
Süspansiyon problemi yaşıyo çünki bu kasa miatalarda arka süspansüyonda problem war arabayı bu kadar alçaltığın zaman arkalar çalışamaz vaziyete geliyo devamlı takoz üstünde geziyosun
Kısaca bi gün JIC Magic coilover alabilrsem o zaman bu jantlardan da almaya çalışıcam. ***** üsüpansüyon olmadan tr de araba kullanmak çok keyifsiz oluyo hatta bu kadar kısa wheelbase de hoplayan zıplayan bi araba hiç hoş olmuyo
![]()
hey gıdı heyy be eskı gunler garaja cekıcen sımdı bunu ıcıne koycaksın corvette makıneyı yaslıycaksın dıbe kadar cakıcaksın bıraları heyyyy heyyy
çok şahane bi araç .. gerçkten paranın hakkı verilmiş ... yanlız bi sorum var araç turbo mu ? ufacık kazan yapıp kocaman kafa koymuşlar egzsa ..
Beyaz hakkında bi bilgim yok ama kırmızı olan turbo diil.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)