Bildiğiniz peugeot forumları neler??
saygılar..
2-3 gün önce buldugumu şimdi bulamıyorum![]()
Bildiğiniz peugeot forumları neler??
saygılar..
2-3 gün önce buldugumu şimdi bulamıyorum![]()
özelden attım
yerli fakat bulamıyorum suan :S
hiçbir fayda göremedim yerli peugeot forumlarından burdan devam et.
USPerformance by UtkuSelamoğlu
https://www.facebook.com/Thresholdoftimingadvance
100-200 km/h 5.761sec
www.peugeot-tr.org
www.tuningpeugeot.com
peugeotizmir.com
peugeotturkey.com
benım bıldıgım yerlı pug forumlaır bunlar.. :S
tesekkürler herkese![]()
Hepsi çok güzel sitelersoruyu soruyorsun 3 gün cevap yazan yok
lazım olan birşey olursa konuyu tech'e açmanı tavsiye ederim .
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .
yurdumun pejo forumlarnın çoğu, ayın aracını seçer, badi kit takarburası daha faydalı olacaktır sana soracağın sorularda.
Bravo (şak şak şak şak)
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Satılık ilanlarında angel ve ledli stoplardan başka bişi olmayan forumlar..3 tanesini biliyorum.. zaten en bilinmişleri heralde.. oralardan da yardım gelmeyince diğerlerinin adreslerini bile sorgulamadım.. Bizim ülkemizde biraz bu işler garip yürüo.. 10 milyara turbo yaparsın.. 1 milyara gösterge alırsın atıyorum.. Mal mısın derler.. onlar 10 milyara müzik tesisatı yapar kral olur.. Nese iç döker gibi oldu..Herkes turbo yapsın demiyorum ama ordaki yorumlar bunlar..
arabamın ilanı vardı bir ara onu görmüşler arkamdan atıp tutmuşlar, beni tanımadıkları bilmedikleri halde. kimi demiş borç yapmıştır ödemeyecince satmaya kalkmıştır, kimi demiş reklam yapıyor. yazmışlar da yazmışlar, sonra ben okuyup ne bunlar diyince ben kötü olmuştum. teknik olarak pek bir içerik yok yerli sitelerde ama bodykit-ses sistemi yaptırmak isteyenler için kaynak olabilir
USPerformance by UtkuSelamoğlu
https://www.facebook.com/Thresholdoftimingadvance
100-200 km/h 5.761sec
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)