User Tag List

Sayfa 6/9 İlkİlk ... 45678 ... SonSon
161 sonuçtan 96 ile 114 arası

Konu: pert araç satımı?

GokhanRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bence sen kaymakamlıklardaki tüketici birimlerine bi başvur istersen gerçekten aldığınızda pert kaydı olduğunu bilmiyorsanız.

belki direk sizin aldığınız sahibine iade ettirmenin yolu vardır sonuçta 2 nizde madursunuz. aldığın seni, sen sattığını madur etmiş oluyorsun. bazı avukatlar artık soru sormaya para ister oldu istersen direk git kaymakamlıktaki o tüketici bilmemnesi birimine bi başvur.
    It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)

teoman_rpm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tabi zaten alıcı satıcıya dava acabilir . ama herkez aracı aldıgı kişiye dava acıyor . yani soyle burdaki aracı satan arkadasta aldıgı kişiye dava acabilir tabiki

Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onursumer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya burda neden 2. sahibi madur oluyor ben onu anlamadım

burda aracı ilk olarak pert satana kadar gidilmesi gerekmiyormu mahkemede

eğer illa pert vs gibi bi kağıt imzalanması gerekiyorsa 2. sahibide imzalamamış olucakki aynı durum soz konusu oluyor ?
    haklısın ama bu araba 100 tane mi el değiştirdi?

yani muhtemelen sigorta şirketinden hasarlı olarak alınıp toplanmıştır. başka türlü pert kaydı olmasının imkanı yok.

yani demekki bu durumda alıp toplayan kişi imzalatmadan satıyorsa haksız demekki? sigorta şirketine bişey olmaz o zaten plakasız satmıştır
    It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)

ccc_mk1
    Misafir
    o zaman şöyle yapalım . sattğımız şahısla konuşayım aldığım şahsa dava açacağımızı belirtelim biraz süre isteyelim?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya burda neden 2. sahibi madur oluyor ben onu anlamadım

burda aracı ilk olarak pert satana kadar gidilmesi gerekmiyormu mahkemede

eğer illa pert vs gibi bi kağıt imzalanması gerekiyorsa 2. sahibide imzalamamış olucakki aynı durum soz konusu oluyor ?
    Hayır ama burdaki arkadaşlar kasko işleminde şase yanlış girdikleri için aracın pert oldugunu bilmiyolar ve satıyolar pert oldugunu bilmedikleri araçı sonra alan kişi şaseyi düzgün girip pert oldugunu anlıyo, burda bi yanlışlık oldugu için onların lehine olmuyo bu durumda. Ama alan kişide ruhsattaki şase numarası ile neden aratıp bakmadı diye soruyorum kendime aklıma hemen bu olayı daha önce yaşamış oldugunu ve araçı aldıktan sonra tazminat veya 3 5 bişi koparmak için yaptıgını sanıyorum.
    " Kontrolsuz güç gerçek güçtür. "

https://www.instagram.com/alpataktv/

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bence anlaşma yoluna gidin derim. Sonra anlaşınca kagıt imzalatın.

Cem.B - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı alp1903 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hayır ama burdaki arkadaşlar kasko işleminde şase yanlış girdikleri için aracın pert oldugunu bilmiyolar ve satıyolar pert oldugunu bilmedikleri araçı sonra alan kişi şaseyi düzgün girip pert oldugunu anlıyo, burda bi yanlışlık oldugu için onların lehine olmuyo bu durumda. Ama alan kişide ruhsattaki şase numarası ile neden aratıp bakmadı diye soruyorum kendime aklıma hemen bu olayı daha önce yaşamış oldugunu ve araçı aldıktan sonra tazminat veya 3 5 bişi koparmak için yaptıgını sanıyorum.
    birde artık mesajla bile öğrenilebiliyor hemde şaseye gerek yok plakadan bile herşey bu kadar kolayken mahkeme neden öyle kararlar veriyorki oda biraz garip adam gibi araştırsaydın kardeşim derim bana sorsalar
    Team PAŞAOĞLU

makif84 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı alp1903 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    oda olabilir burası Türkiye Burda herşey olur

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ccc_mk1 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    o zaman şöyle yapalım . sattğımız şahısla konuşayım aldığım şahsa dava açacağımızı belirtelim biraz süre isteyelim?
    bence en mantıklısı bu

çünkü burda sizin mağdur olmamanız gerekioyr

ayrıca şase nosunu kasko yapmak için sigortacıda yanlış girmiş olaiblir bilerek

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    alp o hiç belli olmaz. bazen insanların iyi niyetine güvenip bu sitede bile insanlara elimizdeki ikinci el ürünü parası gelmeden veresiye gönderebiliyoruz ve sonra bidaha ulaşamayabiliyoruz. yani örnekleri şu güzel ortamımızda bile yaşandı.

bir sürü insan sırf güvendiği için hiç bişeyine bakmadan gözü kapalı araç alabiliyor.

bazı insanların konuşması yüzü temizliği çok güven verebiliyor. seninde boşluğuna gelebiliyor doru düzgün incelemeden alabiliyorsun.

Cem.B - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yalnız ne deişik ülkeyiz çekin senedin olur alcaklı olursun,borcu olan antin kuntin sebepler işler çevirir senelerce mahkemelerde sürünürsün belgeli paranı alamazsın böle bir işte çat die mahkeme biter harbi çok acaip durumdayız
    Team PAŞAOĞLU

ccc_mk1
    Misafir
    bence en mantıklısı bu

çünkü burda sizin mağdur olmamanız gerekioyr

ayrıca şase nosunu kasko yapmak için sigortacıda yanlış girmiş olaiblir bilerek
    kaskoyu yapan şahıs kuzenin arkadaşının akrabası yani böyle bi ihtimal zor gibi.

ccc_mk1
    Misafir
    Alıntı .CeM. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yalnız ne deişik ülkeyiz çekin senedin olur alcaklı olursun,borcu olan antin kuntin sebepler işler çevirir senelerce mahkemelerde sürünürsün belgeli paranı alamazsın böle bir işte çat die mahkeme biter harbi çok acaip durumdayız
    burası TÜRKİYE

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı GokhanRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    alp o hiç belli olmaz. bazen insanların iyi niyetine güvenip bu sitede bile insanlara elimizdeki ikinci el ürünü parası gelmeden veresiye gönderebiliyoruz ve sonra bidaha ulaşamayabiliyoruz. yani örnekleri şu güzel ortamımızda bile yaşandı.

bir sürü insan sırf güvendiği için hiç bişeyine bakmadan gözü kapalı araç alabiliyor.

bazı insanların konuşması yüzü temizliği çok güven verebiliyor. seninde boşluğuna gelebiliyor doru düzgün incelemeden alabiliyorsun.
    Tabi orasınıda düşünmek gerekir ama insan durup düşünüyo, artık öyle bi ülke oldukki durup düşünüyoruz selam verirken birilerine yapıcak bişiy yok güven yok milletimizde güvenemiyoruz hiç bir kişiye ve KURUMA.

Abi o tür davalarda olaylar mahkeme tarafından inceleniyo çünkü, ama bu satış durumunda incelenicek bi durum olmadıgı için direk kesinleşiyo çünkü diye tahmin ediyorum.

birde artık mesajla bile öğrenilebiliyor hemde şaseye gerek yok plakadan bile herşey bu kadar kolayken mahkeme neden öyle kararlar veriyorki oda biraz garip adam gibi araştırsaydın kardeşim derim bana sorsalar
    Ya işte diyemiyosun adamın yapma zorunlulugu yok der mahkemede sen söylemeliydin der geçer

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    geçen bir arkadaş konu açmıştı. Boyalı araba alınmıyor diye işte yaşanan en taze örnek... çok geçmiş olsun

Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı fangio Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    geçen bir arkadaş konu açmıştı. Boyalı araba alınmıyor diye işte yaşanan en taze örnek... çok geçmiş olsun
    +1

demekki böle olaylar olunca araçlarn boyalı olmasına bile kafayı takmaya başlıyor insanlar.

Skyhawk34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sen Arabayı Gittin Noterden İşlemler Bitti O araba İsterse kapının önünde patlasın...
    Hiç Bir Şey Olmaz Aracı Zaten Kabul Etmiş Noterde

İMZA atmak Söz Vermeye Benzemez... imzayı basmış zaten gözünü korkutuyor sadece

benim oncekı aracın pert oldugunu savundu gencin teki aldıktan sonra ben bu arabayı sana vereceğim dedi

direkt küfürü bastım dedim nereye şikayet ediyorsan et şimdi .. git .

ha neden mi bu kadar abartılı konustum bu genç hakkında çünkü her gün rahatsız ediyordu....

Günkut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hiçbişey olmaz acsaymıs gözünü bırak istedigi yere basvursun seni baglayan bişey yok kimseye zorla vermedınde problem yok ..

bykarakus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Birak dava acsin sende sigorta sirketinden ve aldigin kisiden sikayetci olursun sana bisey olmaz dostum
    Bykarakus^^^

34 CHT 01
    34 LVN 21

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)