Kardeşim başın sağ olsun, allah sana sabır versin. ÇOOOK üzüldüm. Neye ihtiyacın olursa bir tel uzağındayız unutma
Kardeşim başın sağ olsun, allah sana sabır versin. ÇOOOK üzüldüm. Neye ihtiyacın olursa bir tel uzağındayız unutma
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Allah rahmet eylesin
allah rahmet eylesin..başın sağolsun dostum..
(2008 GP T-Jet sport-2005 Golf V GTI-2012 Leon TSI-2009 GP T-jet sport)-Abarth 595c competizione- ????
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun ölümlü dünya hepimizin gideceği yer aynı Allah geride kalanlara sabır versin
gercekten cok uzldum allah sabır versın tekrar 2 gundur annem evde yok nasıl eksıklıgını hıssedıyr ınsan anne candır..herseydırallah kımseye böyle acı yasatmasın
www.honda-tech.com
Başınız sağolsun
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
basınız sagolsn ALLAH rahmet eylesin...
-SESA-
sok oldum duyuncabasimiz sagolsun, mekani cennet olsun. Cenaze yarin kaldirilacak sanirim, ben antalyadayim lanet olsun bu gununde yalniz birakmayin kardesimizi.
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
başın sağolsun diyadin kardeşim..![]()
![]()
Allah (c.c.) rahmet eylesin
Râbbim kabir darlığı vermesin
Başınız sağolsun
Amin.
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
Kardeşim benim..
Allah rahmet eylesin.
Başın sağolsun..
Annemizin mekanı cennet, toprağı bol olsun..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)