XForce. Performance Mufflers, Exhaust Systems & Accessories. About the Varex™ remote controlled Sports muffler.
oval olanlar cıft cıkıs ıcın 10 numara olmus
XForce. Performance Mufflers, Exhaust Systems & Accessories. About the Varex™ remote controlled Sports muffler.
oval olanlar cıft cıkıs ıcın 10 numara olmus
Ama Kurtbil bunlar hep Muffler son susturucu. Acaba ben mi kaçırıyorum sayfada nerede orta susturucu göremedim
Gerçi son susturucunun ucu kesilip orta boruya kaynak olursa iş görebilir ama orta borunun orada bu son susturucunun oturabileceği yeterli genişlikte yer olması lazım.
Anladigim kadariyla Varex'in orta susturucu olarak kullanilmak uzere urettigi susturucu da ic capinin disinda biraz da kazan bulunduruyordur ki vanayi kapatinca oralarin icinden gecis yapsin, vana acikkense yokmus gibi devam etsin, ancak su anki haline gore ses degisebilir diye dusunuyorum
Skunk2 susturuculari cikartip yerine Varex dusunmemenize sevindim zira S2000'den tek Varex'le pek guzel ses cikmiyor, Invidia ve sonrasinda Skunk2 catbackler en guzelleri benim duydugum kadariyla
s2000'e invidia çok güzel oluyor.sürekli dışardan dinlediğimden biliyorum.Orta susturucuyu varez tipi yapma fikri güzelmiş..
Varex' hakkında son zamanlarda egzozların zırıldamaya başladığını duydum ben nekadar doğrudur bilemiycem fakat 550$ uçuk bir fiyat eğer böyle bi sorun varsa. gerçi olmasada uçuk fiyat.
“The S2000 is nothing so much as a legend in its own time. If you don’t like it, you probably haven’t driven it hard enough.” - Jalopnik
Tek egzoz olsa belki ama çift egzozda fiyat biraz fazla oluyor evet. Ama eğer bu işin orta susturuculu olanı çıktıysa o zaman onu mutlaka incelemek lazım.
Utku sanırım çözdü sorunuYakında bir işlem yapacağız. Başarılı olacağına eminim. Utkucum göreyim seni
![]()
güzel fikir ama skunk2 catback i kestirmek mantıklı olmaz gibime geliyor![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)