Vay bee bizdede vardı SX i.Güzel arabaydu
Vay bee bizdede vardı SX i.Güzel arabaydu
2003 BMW E46 330 Cİ Topassss
2006 BMW E46 318 Cİ SİYAH (SOLD)
]2001 PEUGEOT 106 GTI SARI SOLD)
1998 DOĞAN SLX 1.6.İE BORDO (SOLD)
2008 PORSCHE 911 TURBO S SiYAH (SOLD)
bunu koymucaktın iştebu ve hemen hemen tempraya ait bütün resimler fotoğraflar ayrı bir arşivimde durmakta
![]()
ilk tempramız 94 senesinde 92 bordo sxa onu sattık 2005de snra abim bi tempra S aldı ve geçen sene sattığımız SW 16vsonuncusunu çok istiyerek aldırtmıştım,78 binde fabrikasyon boyasız bi arabaydı.Filtreyi ilk taktığım gün deneme amaçlı bizim caddede uzatırken dönüp bakmayan bi canlı yoktu herhalde bu ses tempradanmı geliyor diye
Herşeyiyle çok zevkli ve bence Fıatın dönüm noktası olan bi bi araçtı.Temizi denk gelse gene binerim
![]()
ben daha çocukmuşum.
derginin fiyatındanda anlaşılacağı üzere...![]()
cok güzel arabalar yav cocuklugumun gectiği araba tempra bende yeri cok ayrı cok severdim ama o kadrandan cektiğimiz kadarda başka bişeyden cekmedik heralde![]()
dün sanayide 4-5 tane fiat parçacısı gezdim komple triger seti bulabilmek için.ya fiata yabancı olduğumdan ben bulamadım ya da pek parçası bulunmuyor sanırım.bir tanıdık almış 97 model 2.0 16v stw. varmıdır kronik arızası vs.si?
1 sene bindim canınıda yokladım ama bende bişe olmadıama bazen gazlayıp durakladığın zaman kendi kendine gaz veriyodu.Onuda benzin pompasından yapıyodu galiba benzin az kalınca + gazlayınca öyle bi durum oluyordu
aklıma gelmiyo şu anda kronik bi sorunu ama devamlı yağ kontrolü yapılmalı klasik italyan işte temizi nadir bulunur ama denk gelirse parasına göre çok güzel bi araçtır
inanın ben de kapağı görür görmez 3.20 - 3.18is karşılaştırmasını merak ettim
dergi elinizdeyse onu da ekleseniz hayrına![]()
teşekkür ederim. 2.0 ve stw almışlar büyük ihtimal biraz evlatlık gibi olacak onlara ama sorun çıkarmasın yeterli ailecek arada sırada binecekler.hemen triger setini komple orjinallerle değiştiriyoruz egzantrik ve krank ön keçelerinde kaçak varmış onlarda değişiyor 130binde şimdilik bi sorun yok herşeyi çalışıyor.ama dünkü parça arayışımdan sonra biraz parça bulma konusunda üzebilir gibi geldi
edit: ayrıca lpg yeni takılmış araç lpgli
çocukken hastaydım buna ya..özellikle dijital ekran acaip güzel geliyodu![]()
(2008 GP T-Jet sport-2005 Golf V GTI-2012 Leon TSI-2009 GP T-jet sport)-Abarth 595c competizione- ????
vay be 97 şubatta çkaleden istanbula dönüşte annemin kuzenlerinde vardı sw 2.0 8v idi sanırım, 187 görmüştük 2 aile tavana kadar dolu bagaj eşliğinde , çocuktum tabi ama severim tempraları![]()
hemen hepsini okudum incelemenin hoşuma gitti.
araç çok hafif motorda güçlü olunca hızlanma falan iyi fakat...
tüketimi fazla demişler.
2.000 cc yaklaşık 150 ps için 6.6 lt fazlamı allah aşkına?
1993 de sıfır km alıp 2004yılına kadar bindiğimiz tempramızi hatırladım bir an.. Sxa idi . 260 bin km yol yaptık. Onca kahrimızi çekti tık demedi . 11 yaşında olmasına rağmen üstünde çürük yoktu. Tempralar galvaniz sacdan imal ediliyorlardi . Zaten sıfır hatasızdi boya vs yoktu. Hâlâ özlerm temprayi. Devrinin çok üst araçlarındandi. Ama şimdilerde parça bulma sıkıntısı mevcut , temiz olanı da bulmak zor malesef.
sert çukura birkaç kere düşünce dijital gider, ön takımları hassasdır,kaliteli asfaltı severler bi süre sonra içerden sesler gelmeye başlar,basarsan ş.içi 15litreden aşağı yakmazlar,148hp gibi yüremezler ama zamanının iyi arabalarından biridir
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)