hayırlı teskereler Kadir güle güle sag salim git biran önce bekliyoruz Allaha emanet![]()
hayırlı teskereler Kadir güle güle sag salim git biran önce bekliyoruz Allaha emanet![]()
Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ
hayırlı teskereler
hayırlı teskereler...
hayırlı tezkerelerr
-SESA-
allah razı olsun herkesten uyumadan önce bir bakayım dedim sabah 6.30 ucagı ile gidiyorum.
timur abi senı hiç geçmek istemıyorum gecersem mazallah peşimden gelir erzincan da rol yapmak istersın benımle ....
hakan abi babam rol yapmazda benım eski sattıgım mavi si ile bu akşam denedik SU ile kafa kafaya gidicekler SU 4 e kadar nasil ayırdıysa ZN de aynı şekilde ayırdı dahada gideri var ayarları sonda degil map yok ayarlancak olurda istersenız adı lokman tech fazla girmez cıktıgınızda haber edersenız oda gelir Lokman AKSU 0554 485 65 17.
allaha emanet olun rollerde dikkat edin baglatmayın araçlarınızı ve rol kavgası etmeyın....
MSG GARAJ ANTALYA MUSTAFA GENÇ
hayırlı teskereler kadir
bende erzincanda yapmıştım askerliği 6 sene oldu ya
59 ncu topçu egitim tugayına gidiosan işallah çavul egitim bataryalarına düşersin
şartları imkanları çok iyidir. koguşlar banyolar vs.
Hayirli Tezkereler kardesim sagasalim git gel, gule gule, en kisa zamanda gorusmek dilegiyle, Allah yolunu acik etsin.
In vtec we trust.
"Birilerininde Anitkabir'i beklemesi lazim." Behzat Ç.
"Dude I almost had you." RIP Paul Walker.
Mapped by Dr. Ecu
Rebuilt by Hizli Rektifiye