User Tag List

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
48 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: Aras kargo hakk. Yardım

UĞUR YUMAK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bi çok arkadaşım bilir bankacıyım. ve bu adamlar bizimle kurumsal olarak çalışıyorlar.
    Eğer beni iyice delirtirlerse işlerin boyutunu değiştiricem. Genel müdürlüklerinde bi kaç üst düzey yöneticiye bi kaç mail atarsam çok daha fazla ilgilenirler heralde.
    Şimdilik şikayetvar.com üzerinden dönüş yapmalarını bekliyorum merakla
    Boxer in side

crxvtec
    Misafir
    Alıntı UĞUR YUMAK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu firma ile bir arkadaşıma kargo yolladım. fakat gönderdiğim malzemeye tecavüz etmişler ve kullanıklamaz halde.
    Arıyorum ve şunu söylüyorlar " 2. el ürün ve sorumluluk evrağına imza atmışsınız, yapabilecek bir şeyiniz yok"

Yaa böyle bi şey olabilir mi ?
    Başına bunun gibi bir iş gelen varmı acaba ?
    Eğer sorun aras kargo ise Allah yardımcın olsun... Kamyonetlerini görünce bile taşlayasım geliyor Allaha yakın bana uzak gitsin... Acelen varsa Yurtiçi acelen yoksa en kralı PTT Kargo şaşmaz...

punto_multijet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yurtiçi digerlerine gore pahalı ama bugune kadar hiç problem yasamadım. hatta acil gonderilerde lazım olmustu 1 kere İzmirden sabah saat 10:30da kargoya verdim aynı gun saat 14de 4leventte arkadasın elindeydi malzeme biraz tuzlu olmustu ama iidir yurtiçi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aras kargo ile yazışmalarım -

07/04/2011 tarihinde BL835145 irsaliye numarası ile yolladığım kargo kullanılmayacak kadar hasar görmüş bir şekilde teslim adresine yollanmıştır.
    Konu ile ilgili olarak call center ile görüştüm. Bana yapılan geri dönüş şu şekilde oldu .
    “ sorumluluk evrağı imzaladığınız için yapabilecek bir şeyimiz yok “
    Bana bu bahsi geçen evrak verilmedi ve her ne olursa olsun gönderdiğim eşya 1 değil 1 ‘ den fazla yerinden çok büyük şekilde zarar görmüştür.
    Konu ile ilgili olarak zararımın karşılanmasını aksi halde tüketici haklarımı kullanarak tarafınıza karşı yasal yollar ile tazmin yoluna gideceğim.
    Acil olarak tarafıma bilgi verilmesi rica ederim.
    Saygılarımla

Uğur Yumak
    506 794 88 40

TÜRK EKONOMİ BANKASI

Sn. Uğur YUMAK,

İletmiş olduğunuz konu doğrultusunda ilgili birimlerimiz ile irtibata geçilerek gerekli inceleme yapılmıştır

Yapılan araştırmada BL835145 nolu irsaliye ile Ege şubemizden Ostim şubemize sevk edilen kargonun, 08.04.2011 tarihinde Sn. ..... teslimatının gerçekleştiği tespit edilmiştir.

İlgili kargonun teslimatının sorunsuz ve eksiksiz olarak yapılmasından dolayı tazminatına yönelik herhangi bir işlem başlatılamayacağını üzülerek bildirir, ilginiz ve işbirliğinizden dolayı teşekkür eder, işlerinizde kolaylıklar dileriz.

ARAS KARGO A.Ş.
    Müşteri İlişkileri Müdürlüğü

444 25 52

Hilal YÜKSEL
    Müşteri İlişkileri Yönetmeni

Sorunsuz ve eksiksiz olarak adlandırdığınız teslimat , iş görmez ve hurda niteliğinde hasarlı olup kanuni şekilde tarafınıza karşı haklarımı savunacağımı ve tarafınızca gördüğüm kötü muameleyi ve ilgisizliği öncelikle üst düzey yöneticileriniz olan Sn Evrim Zuhal Aras Sağıroğlu ve Barış Baran Aras beyfendi ile birebir paylaşacağımı bilmenizi isterim.
    Bahsi geçen “ sorumluluk evrağı” nın bir örneğinizi az önce işlem yaptığım şubeden talep ettim.
    Avukatım aracılığı ile yasal şekilde işlemlere başlayacağım.
    Sizin tarafınızdan kullanılamayacak hale getirdiğiniz ürünümün şu anda işe yaramadığı ve bu sebepten otomobilimi kullanamadığımı , kullanamadığım süre zarfında yaşadığım tüm mağduriyeti yasal yollarla tarafınızdan talep edeceğim.
    Bilgilerinize sunarım.
    Saygılarımla

Uğur Yumak
    Boxer in side

CasabLanca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    pek yüzsüzlermiş

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yuh ya diyorum kocaman yuhhh!
    sene 2011. müşteri ile diyaloga bakın.
    memleketin en köklü kargo firmasından...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Önce ege bölge müdürlüğü bi kez azarladı beni, sonra istanbul bölge müdürlüğü bi kez daha tersledi. Son olarak istanbul bölge müdürlüğü pazarlama bölümünde yönetici bir hanımefendi büyük bir dikkatle beni dinledi ve ilgilendi. Onun sayesinde lütfedip Nuri bey isimli personel beni aradı.
    Hep aynı şeyi tekrarladı durdu telefonda.
    ALICI KİŞİ BİZİM PERSONELİN YANINDA AÇIP HASARLI OLDUĞUNU GÖRSEYDİ VE TESLİM EDEN PERSONELE İADE ETSEYDİ . diyip durdu.
    Bende diyorum ki kendisine " bakın Nuri bey , o kargo zarar görmesinde 1 tam koli bantı ve onlarca kat karton ve naylon kullandık. zarar görmeden bir insan evladının o paket açması en az 10 dk sürer. adamınız bırakıp gitmiş, böyle bir uygulamanız varsa pakart içinin sağlamlığını teyit ettirinceye kadar adamınız ordan ayrılmayacak " dedim.
    cevap şu " bi çok teslimatı oluyor arkadaşların , bekleyememişlerdir "

Yarın üst düzey yöneticileri olan kişilere mail ve posta yolu ile gerekli yazıları ileteceğim.
    Aynı ilgisilik devam ederse , avukatım devam edecek işlemlere.
    Bu işin peşini bırakmam. Davayı açar ve kazanırım, ondan sonra google da reklamı olan her sitede bu olayı paylaşırım.
    cemi cümlenin haberi olsun .
    Boxer in side

drummer582 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aras kargo ile aynı sorunu yaşadım ama herhangi bi yasal yola başvurmadım.aras kargo çok tehlikeli bir firma.alıcıya rezil olma ihtimaliniz çok yüksek satıcı iseniz.alıcı isenizde malzemenin elinizde patlaması...
    ptt kargoyu kullanıyorum artık,ucuz ve güvenli geç gitme problemide yok ankara-istanbul 2.gün teslim ediliyor,tavsiye ederim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    son durum !!!!

Yukarıda ismi geçen üst düzey yöneticeler şu yazıyı kargo ile yolladım.
    Bakalım ne olacak

İyi çalışmalar Barış Bey..

Türk Ekonomi Bankası çalışanıyım. Kurumsal olarak kargo şirketleri içinde Aras Kargo ile çalışmaktayız.
    Bugüne kadar banka gönderilerimizde hiç bir sorunla karşılaşmadık ve buna istinaden ben ve bir çok çalışma arkadaşım şahsi gönderileri için yine Aras Kargoyu kullanmakta.

Lakin geçtiğimiz günlerde İzmirden Ankaraya yollamak istediğim bir ürünüm kullanılamaz şekilde tahrip olmuştur. Gönderdiğim kargonun içeriği ise otomobilin bir parçasıydı. 1 değil bir çok yerinden hasar görmüş olan ürünümle ilgili call center ve genel müdürlük ile görüşmelerimde her defasında çözümsüz kalmış bulunuyorum.

Öncelikle muhatab olacak kimseyi bulamadım. Konuşma imkanı bulduğum her kişide hiç bir şekilde yardımcı olmak adına bir girişimde bulunmadılar.
    Bahsi geçen otomobil parçası kullanılamaz halde olduğu için 1 haftadır aracım serviste beklemekte olup kullanamıyorum. Kargo esnasında hasar gören ürünümün tamir edilip takılması işlemi yapılırsa, bugüne kadar hasarsız olan aracım , kaza yapmadığı halde servis kontrolünde artık hasarlı olarak görünecektir.

Yeni ve hasarsız aynı ürünün temini yapmaya kalkarsam ise aracımın ithalatçı firması 2 ay süre ile Japonyadan geleceğini ve beklemek durumunda kalacağımı söylemekte.

Konu ile ilgili yardımlarınızı rica ederim.

Saygılarımla

Uğur Yumak
    506 794 88 40
    Boxer in side

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende takipteyim bu konuyu.
    merak ediyorum nolacak.
    yanlarına kar kalsın istemem yaptıkları.

isotta - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bundan 16 gün önce ankaraya gidecek olan ve aras kargoda paketlediğimiz dereceli egzantrikler ankaraya ulastığında teki ortadan kırılmış olarak gitti.ankaradaki arkadaşım ordaki subede hemen zabıt tutturmuş,tabi bu zabtı tutturana kadar neler yaşadık,kabullenmediler,dikkat kırılır dememişim.egzantrik milinin cam veya cerceve olmadığını,ve kendi personelinin paketlediğini anlatana kadar neler çektim.istanbuldaki sube kabullenmemek için her türlü çirkefliği yaptı.,ankaradaki sube bizim hatamız dedi.benden fatura iştediler ve arayaçaklarını söylediler ama ne arayan ne soran var.bu işin sonunu bırakmıycam gerekirse dava edecem.ama bir daha aras kargomu önünden geçmem.

FT106 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kargoyu teslim alırken imzalayan kişi itiraz etmeden imzaladıysa eğer o kargo sorunsuz teslim düşülür sistemden.Bir hak talep edemeyeceğiniz doğru olabilir.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arasla çalışıorum böyle beter bi kargo şirketi olamaz 82 ekran LCD mi parçaladılar.

HALUK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    akşamları iş çıkışı evime giden yolun üstünde kargo firmaları var, yükleme yapıyorlar yemin ederim kırılmaması mucize 3, 4 metreden kamyonun içine sallıyorlar
    Çok bilmiyecen, Bir bilenede sormuyacan, bileni bulmuşken yaptıracan

Tugral - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aras kargonun peşinde yarım saat gittim. Neden biliyormusunuz kuryenin düşürdüğü poşeti verebilmek için... Kimbilir kimin nesi vardı neyi bekliyordu... 2. Aras vakası: Arasın kocaman kamyonu arka kapağı açık birşekilde yolda ilerliyordu. Söyledikte kapattılar açık unutmuşlar...

Arastan gelen kargolarımı allaha havale ediyorum gece yatmadanda bol bol dua ediyorum. Bu zamana kadar hiçbir kargom doğru yere gitmedi. Son gönderilen segmanlarımı kumlucadan bir abi aradı senin kargon bende diye. Sağolsun yurtiçi ile geri gönderdi. Takip numarası ile sorgulatıyorum ortalıkta yok... Birde kapıya teslim diye belirtilen bir kargoya sabahın 7:30'unda yerinizde bulunamadığınızdan teslim edemedik diye mesaj attılar. Aradım sövdüm saydım içimi döktüm. akşamüzeri kargom ancak geldi. Gelen arkadaşlarda caddeden kaş göz yapıyorlar gelip alcakmısım kargomu... Levyeyle gidiyordum kadir durdurdu..
    Dört tekerlekle uçar gider kelebek gibi
    Otobanlarda açar renk renktir çiçek gibi
    Güzel havada var mı onunla gezmek gibi
    Ayağı yerden kesen güzellik otomobil

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşlar izniniz olursa bu yazdığınız sorunları prnt scrn yapıp bana mail attıkları adrese yollayabilir miyim izin verirseniz ??
    Boxer in side

Tugral - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yolla benimkileri bende görüntüsüde vardı silmediysem eski telefonumda arasın kapıları açık giderken
    Dört tekerlekle uçar gider kelebek gibi
    Otobanlarda açar renk renktir çiçek gibi
    Güzel havada var mı onunla gezmek gibi
    Ayağı yerden kesen güzellik otomobil

Deagles48 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aras kargo ile son olarak 1kere laptop almıştım istanbuldan marmarise gelicekti 2günde anca geldi 2.günde teslimat adresinde saat 5.30 a kadar bekledik fakat ne gelen nede giden oldu en sonunda aras kargoyu arayıp kargonun hangi dagıtım aracında oldugunu ögrenip kendimiz gidip aldık üstünede 16TL verdik 2.5KG 15'6İnç laptop

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Tugral Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yolla benimkileri bende görüntüsüde vardı silmediysem eski telefonumda arasın kapıları açık giderken
    Kardeşim o görüntü duruyorsa ne olur ulaştır bana
    Boxer in side

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)