ozan araban kaç senedir paşaoğlunda yatıyone kadar süre aktif olarak kullandın
customdan kasıt piyasada satılan menteşelerin al tak şeklinde takılması değildir sanırım çünkü o menteşelerin uydurulması ve sağlamlaştırılması için baya çalışma gerekiyor o şekilde yapıldıysa bişi diyemem tabi
işte demek istediğim o
piyasada satılanların hem malzemesi çok dandik hem amortisörleri hemde kaynakları yani tadilat ve iyileştirme yapılmadan kiii bazı kitlerde bu yeni baştan imal etmekten zor oluyortakılması cidden sıkıntı yaratıyo adama ben başlarda bu hataya çok düştüğüm için iyi biliyorum
bakalım engin yarın bi gelsin yanımada malzeme çok kötüyse bi şekilde vazgeçirtirim ben onu![]()
http://www.alalimsatalim.com/fotos/1_198873DSC04350.JPG için Google Görsel Sonuçları
http://www.simdisat.com/media/adimg/..._0CEFMU167.jpg
bunların hangisinden sendeki engin bence ilk linkteki![]()
birdeki süpermiş,incecik hem kalite kokuyor
bunlar sırf yukarı açılıyor ayrıca...benimkinde nerdeyse tamamen orj. gibi yana açılmasıda mevcuttu...
bak şimdi inceliyorumda ilk linktekinin aynısı ise ürün baya bi geliştirmiş ARGE yapmışlar heeedaha güzel olmuş
2.linkteki aslında kurulum olarak montaj olarak çok daha iyi fakat malzemesi cidden aşırı derecede dandik imkan olsada güzel bir malzemeden 2. linkteki örnek alınarak custom bişiler yapılsa çok güzel olur
abi benımkı 1. benzemıyo ya2.ye dha cok benzettım, renk olarak 2.nin aynısı ama kalıtesını bılemıyorum
![]()
çözeceğiz bi şekilde yaa malzemeyi bi alalım elimizeona göre oluşabilecek sorunları ve engelleme konusunda fikirleri atarız ortaya
![]()
bence hidrolikten güç alan otomatik açılan lambo kapı yapın,tam sorunlu olsunhayırlısı
![]()
kanka benim turuncunun kapıları uzaktan kumada ile açılıyordu
öyle bir sistem oldu ki kapı kolu olmadığı için kumanda sistemi kurduk menteşenin ayarınıda değiştirdik kapıyı açmak için düğmeye basıyorsun kapı dışa doğru kendini biraz sert atıyor ve o esnada yukarıya kendi otomatik kalkıyordu![]()
ahah biliyorum bunu,dışarı atıyor sallana sallana yukarı kalkıyor sonra:d :d
YouTube - Xquisite Automotive BMW Hydraulic Lambos
Orj lambo door olunca arabada,bi başka tabi kumandalı sistem
YouTube - AMAZING Remote control Lamborghini Doors
yanii bizimki tamamen tesadüfi bir buluştu![]()
kapılarım aşırı ağır olduğundan amortisörlerim sertti kapı koluda olmadığından kilitlerde bildiğin marş motoru kullanmıştık kumandaya bastığımda şak sert bi şekilde kap kendini atıyorduamortisörlerde sert hop kapı yukarıya
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)